FOTO by Asos

Moda

10 puder rozih torbica koje ćete obožavati

Mia Vodopija 27. svibnja 2021.

S obzirom na to da nismo previše šopingirali proteklog perioda, ovih smo dana spremni kupiti novu torbicu.

U popuštanju covid restrikcija, napokon imamo osjećaj da se vraćamo u normalu. Šetnje gradom i dućanima, odlazak u restorane ili kina, tramvaji i busevi koji su svakog jutra sve puniji, daju nam do znanja da smo se vratili ‘na staro’.

S obzirom na to da nismo previše šopingirali tijekom zime i ranog proljeća, ovih smo dana spremni potrošiti više na torbicu nego uobičajeno.

Dosta je casual odjeće i pidžama, vrijeme je da pokažemo svoju luksuznu torbicu i da svijet sazna da smo stylish.

RESERVED kompletan outfit za svakodnevne prilike

Ali zašto smatramo da su torbice tako poželjne? Dijelom je to što su torbice jedinstvena vanjska izjava o statusu žene, modnoj kreativnosti i moći zarade, a sve veća popularnost torbica tijekom posljednjih 100 godina pratila je sve veću slobodu žena.

Prije dvjesto godina žena je bila zadužena za kuću i imala ulogu supruge, majke i domaćice, a svoje bi stvari držala ušuškane u naborima odjeće.

No kako su se žene počele boriti za svoja prava i odlučile napuštati kuću te tako graditi nove načine života, torbe su postale koristan način nošenja imovine.

Način na koji se možemo osjećati zbog prave torbice, daleko je dublji od same funkcije nošenja stvari. Većina žena osjećala bi se ogoljeno bez svojih torbica.

Kako odjeća postaje sve jednostavnija i minimalističnija, pravim odabirom torbice možete biti sigurni da ćete se istaknuti iz mase.

Upravo zato vam donosimo 10 puder rozih torbica koje ćete obožavati – pristupačne, fancy i stylish, što se tu ne bi voljelo?

Možete ih kombinirati uz haljine, duge ili kratke hlače, košulje, minice, uz ravne sandale ili pak wedge sandale. Dajte mašti na volju i prepustite se ženstvenosti u vama s ovim puderasto rozim ljepoticama!

Ove torbice možete naći na sljedećem linku.