FOTO by adidas.com/us

Moda

10 proljetnih adidas tajica kojma srce kaže DA!

Viktoria Mikulić 22. ožujka 2023.

Za šetnju, vožnju biciklom, kavu s BFF, rezervirane su za svaki vaš hobi i ležernu aktivnost…

Tajice i dalje prednjače na ljestvici trendova, a ni ove sezone neće izaći iz mode.

Bez obzira na to smatrate li se ljubiteljem sporta ili obožavateljem izležavanja na trosjedu, ove sezone tajice viđamo posvuda.

Tajice kao svakodnevni odjevni predmet počele su dobivati ​​na popularnosti i prije početka pandemije koronavirusa, a posebice kada smo radili iz home officea kada se iz istih nismo skidali.

Od novih adidas tajica želimo baš sve modele!

Odavno smo ih prestali nositi samo za treninge i teretanu, a sve više u svakodnevnim situacijama prilikom odlaska na kavu, u shopping i slično. Tajice najljepše izgledaju uz običan bijeli T-shirt, no za promjenjive proljetne dane, najbolje ih je iskombinirati uz duži kardigan.

S obzirom da smo uplovili u proljetne dane, sve ćemo više vremena provoditi vani i rekreirati se – bilo da se radi o šetnji, vožnji biciklom ili na rolama, tajice su izvrsne za sve ove aktivnosti jer vas u nijednom trenutku neće opterećivati. Također, odličan su suputnik na jednodnevnim izletima ili prilikom odlaska na vikend getaway.

Fashionistice diljem svijeta, ali i dizajneri, sigurni su: tajice će još dugo biti u modi, stoga je bolje da pogledate ovu inspirativnu street style kolekciju i pronađete svoje favorite:

Ako nas netko uvijek inspirira maštovitim tajicama simpatičnog dizajna i stylish bojama, onda je to adidas. Tajice iz njihove nove kolekcije dokaz su da moda i sport idu zajedno, a iste dolaze u ružičastoj, lila, mint zelenoj, u boji breskve, točkastog i cvjetnog printa i slično.

Sve adidas novitete potražite na LINKU!