FOTO by Instagram @lexi.loves.nails / @pegi_nails / @pressedbycharlotte_

Ljepota

10 plavih dizajna noktiju koji će vas držati u trendu ovog proljeća

Una Lora Banjac 05. travnja 2024.

Plava je boja idealna za opuštanje

Ako ste umorni od suptilnih trendova noktiju koji su dominirali tijekom prošle godine i želite unijeti više osobnosti u svoju beauty rutinu, plavi dizajn noktiju mogao bi biti prava stvar za vas.

Određene boje lakova za nokte mogu djelovati kao podizač raspoloženja. Ne samo da su vaše ruke i nokti dio vašeg tijela koji vam je cijeli dan u vidnom polju, već je poznato da određene nijanse izazivaju posebne osjećaje.

Toplije crvene, narančaste i smeđe boje mogu učiniti da se osjećate ugodno, a hladniji tonovi, poput plavog dizajna noktiju, nude malo opuštanja.

Osim što će učiniti da se osjećate bolje, plavi nokti bit će jedna od najtrendi nijansi ovog proljeća. Bez obzira na to jeste li zagovornik tamnoplave boje ili ste se odlučili za zadivljujući safir, plava je nevjerojatno svestrana boja koja se savršeno slaže s bilo kojom odjećom.

Tamnije plava ili tamnoplava izazivaju samopouzdanje i sofisticiranost, dok je svjetlija plava zabavnija, slatka i koketnija. Jednostavno rečeno, postoji plavo za svaku vibru!

Jeste li spremni za malo inspiracije koju ćete dodati svojoj ploči raspoloženja ljepote?

Svjetloplavi dizajn noktiju

Pastelne boje su glavni dio proljeća, a kad su još k tome obavijene kromiranim kaputom – to je pun pogodak!

Kraljevsko plavi dizajn noktiju

Kraljevsko plava je duboka i živopisna boja koja može djelovati pomalo zastrašujuće kada je na cijeloj podlozi nokta. Umjesto toga, pokušajte uklopiti kraljevsko plavi dizajn na običnu bazu za osvježavajući novi izgled.

Mornarsko plavi dizajn noktiju

Mornarsko plava ne dobiva ni približno toliko zasluga koliko zaslužuje. To je savršena nijansa plave ako niste spremni potpuno potamniti vaše nokte te je klasična nijansa koja vašoj manikuri dodaje bezvremensku eleganciju.

Rozo plavi dizajn noktiju

Imajući na umu proljetne trendove noktiju, odlučite se za pastelnu ružičastu i plavu nijansu kako biste bili u korak sa sezonskim trendovima.

Bijelo plavi dizajn noktiju

Bijelo plavi dizajni noktiju savršen je za proljeće, a da vas pripremimo za toplije mjesece evo francuskog dizajna noktiju koji koristi plavu boju za dašak boje, podižući vašu osnovnu francusku manikuru na novu razinu.

Tamno plavi dizajn noktiju

Ako biste radije odabrali jednostavniji dizajn noktiju zbog kojeg nećete predugo sjediti u salonu, isprobajte jednostavan plavi dizajn noktiju poput ovog francuskog vrha i izrezanog srca.

3D plavi nokti

Budite kreativni tijekom svog sljedećeg termina za nokte tako što ćete odabrati 3D izgled svojim plavim noktima. Dodajte drago kamenje ili bisere za dodatni dramski efekt vaše manikure!

Plavi dizajn noktiju sa srebrnim detaljima

Budući da je plava boja hladnih tonova, najbolje je nadopunjuju druge nijanse iz iste obitelji tonova. Ako želite uljepšati svoju manikuru, upotrijebite metalik nijanse poput srebrne ili platinaste.

Blue Jelly nokti

Jelly nokti još su jedan trend koji se vratio na velika vrata, a kraljevsko plava boja s apstraktnim linijama pun je pogodak.

Skittles nokti

Trend manikure Skittles savršen je način za igru s različitim nijansama u istoj obitelji boja. Svoje nokte u plavoj temi obojite pojedinačno svijetloplavom, akvamarin, kraljevsko plavom, mint i sličnim nijansama kako biste dobili prekrasan efekt gradijenta.

Nadamo se da smo vam barem malo olakšali muke prilikom sljedećeg posjeta vašem salonu za nokte!