FOTO by Instagram @davidnewtonphotography / Ulta / Instagram @katia.nailscreator

Ljepota

10 nijansi ruževa uz koje ćemo ove jeseni izgledati besprijekorno

Krešimir Šustić 24. rujna 2020.

Od tamnijih tonova pa sve do onih nude i vibrantnih nijansi...

Jesenska paleta boja zavladala je gradskim ulicama, a osim što dominira komadima iz svijeta obuće, odjeće i modnih dodataka, također je možemo vidjeti kao glavnu ulogu omiljenih make up proizvoda.

Poznato je da postoji neka tajna veza između dama i šminke, pogotovo kada se radi o jednom sasvim malom predmetu za koji se smatra da je zaštitni znak svake žene.

Nova Opi kolekcija lakova za nokte donosi čak 12 bogatih nijansi

Naravno, riječ je o ružu za usne, koji je uz lak za nokte jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda na svijetu, a možemo ga pronaći u doslovno svakoj torbici.

Neki od nas jedva su dočekali ovo doba godine, nekima je potrebno malo samopouzdanja i hrabrosti, a najbolji način za to su neke od klasičnih nijansa koje ćete poželjeti nositi odmah.

Tako ćemo i u novoj sezoni za postizanje prirodnog looka koristiti neutralne nude nijanse, koje nisu nametljive i uklapaju se uz sve tonove kože.

Narančasta, smeđa i crvena podsjećaju na lišće koje će uskoro zauzeti svoje mjesto na gradskim ulicama, te donose osvježavajući izgled u dnevnim i večernjim izdanjima.

Ženstvene i energične burgundi i boja šljive, idealne su za postizanje popularnog vamp looka, ali i za zavodljive trenutke s boljom polovicom.

U nastavku donosimo galeriju s fotkama naših favorita iz svijeta ruževa za usne uz koje je osiguran besprijekoran i savršen izgled cijelog dana.