Zabava

10 Netflixovih serija zbog kojih ćemo jesen provesti grijući se pod dekicom

Krešimir Šustić 04. rujna 2020.

Kakao, keksi i daljinski u rukama su obvezni dodaci uz ove hitove

Nakon aktivnog ljeta, vrijeme je da se prebacimo u udobnost vlastitih domova, zauzmemo položaje u naslonjačima i krenemo s gledanjem serija na jednoj od najpopularnijih internetskih platformi današnjice, Netflixu.

Svojim originalima, osvojio je srca milijuna ljudi diljem svijeta, a dobra je vijest što na tjednoj bazi izbacuje novitete, kao i nove sezone koje nas drže budnima dugo u noć.

Neovisno o tome preferirate li drame, komedije, horore ili trilere, u nastavku donosimo 10 aktualnih naslova koji će u novoj sezoni biti hitovi i vezati nas uz male ekrane.

The Umbrella Academy

Netflix je pokazao da ne treba surađivati ​​s Marvelom da bi napravio sjajnu emisiju o superherojima, što dokazuje ova neobična adaptacija serije stripova u kojoj se supermoćna braća i sestre ponovno ujedinjuju nakon što je ubijen njihov usvojeni otac i zajedno suočavaju s mogućom apokalipsom.

The Witcher

Ugodna i fantastična serija koja izgleda izuzetno skupo uz sjajnu glumačku ekipu i dobro nacrtani svijet, ima za ponuditi mnoštvo uzbudljivih scena koje će vas natjerati da se vežete uz male ekrane dok ne pogledate svaku epizodu.

Sex Education

Kritički hvaljena serija zbog hrabrog načina na koji izaziva važna pitanja prati klasične tinejdžere koji su u procesu odrastanja i njihove roditelje koji se na jedinstven način nose sa problemima koje nosi najluđe doba života.

Ozark

Mračna serija za odrasle prati Ozarka kojeg su rano pogodile usporedbe s Breaking Badom zbog priče o naizgled dobrom tipu koji je uvučen u duboke kriminalne aktivnosti, ali u pitanju je sasvim drugačija zvijer.

Russian Doll

Mračna komedija u kojoj glavna junakinja Nadia neprestano umire i proživljava svoj 36. rođendan u nadrealnoj vremenskoj petlji, a sa svojim ciničnim i duhovitim ispitivanjem življenja i umiranja, brzo se prebacuje između veselog smijeha i razorne tuge.

Hannibal

Ova adaptacija knjiga Thomasa Harrisa o kanibalu Hannibalu Lecteru govori cjelovitu priču o suradnji FBI-jevog lovca Will Grahama koji usko surađuje sa psihijatrom Hannibalom Lecterom u rješavanju slučajeva koji uključuju serijske ubojice, dok Lecter tajno čini gnusna kaznena djela.

Dark

Priča o djetetu koje nestaje iz malog grada pod misterioznim okolnostima, prati četiri otuđene obitelji koje otkrivaju složenu misteriju u kojoj su uključeni putovanje kroz vrijeme i zavjere kroz mnoge generacije

You

Priča o knjigovođi i serijskom ubojici iz New Yorka, koji se zaljubi u jednog od svojih kupaca, no zaljubljenost se pretvara u opasnu opsesiju i ubrzo ga izjeda pomisao na nju, zbog čega pomno prati njene društvene mreže i u svakom trenutku mora znati gdje se nalazi.

The Sinner

Priča o detektivu Harryu Ambrose, koji pokušava otkriti zbog čega je sasvim obična djevojka izbola muškarca bez da je trepnula, te se odluči vratiti u rodni grad jer smatra da je priča ozbiljnija od one koju je utvrdila policija.

Stranger Things

Jedan je od najvećih hitova koje je Netflix stvorio vrti se oko malog grada i grupe prijatelja u državi Indiana koji su se sprijateljili s telekinetičkom super-djevojkom i pokušavaju otkriti komplicirani i čudni niz pojava koji je zadesio grad.