FOTO by H&M

Elegant

10 najljepših svečanih haljinica za prave princeze

Daria Lovrić 12. travnja 2022.

Bliži se vrijeme blagdana, pričesti i krizmi, a mi smo pronašli najslađe modele haljinica za djevojčice

Priprema za odlazak na proslavu rođendana, krštenja ili neke druge svečanosti ponekad je vrlo stresan posao. Sama priprema podrazumijeva pronalazak odjevne kombinacije za sebe, ali i za one najmanje.

Postoji nekoliko stvari na koje treba pripaziti prilikom kupovine haljine za djevojčicu. Svečana haljinica ne bi trebala imati uzak ovratnik kako ne bi stezala oko vrata prilikom nošenja. Također, ne bi trebala biti prekratka kako se ne bi podizala tijekom igre i plesa.

Uz haljinu kombinirajte bolero za hladnije večeri i uparite s veselim tenisicama ili balerinkama. Što se same boje tiče, djeca su jedini gosti na vjenčanju koji uz mladenku mogu nositi bijelu boju tako da su bijele haljinice za djevojčice dopuštene. Uz bijelu boju, popularne su i lila, roza, ljubičasta i beige.

Za djevojčice birajte frizure primjerene njenim mladim godinama. Teške lokne i punđe su za nešto starije djevojke, dok će mlađim curicama bolje odgovarati podignuta frizura s umetnutim vrpcama ili cvjetićima.

U trgovinama se već mogu pronaći svečani modeli haljinica za djevojčice, a mi smo izdvojili 10 neodoljivih modela iz kolekcije high street brenda H&M koje će osvojiti i mame i njihove kćeri. Vjerujemo da ćete kad pogledate ove dražesne modele niže u galeriji, poželjeti što prije biti pozvani na jednu od svečanosti.