FOTO by Stradivarius

Moda

10 najcool modela T-shirt majica iz Stradivariusa za ležerna izdanja već od 9,99 €!

Daria Lovrić 12. svibnja 2023.

Najtraženiji proljetno-ljetni komad po super cijenama!

U idućih nekoliko mjeseci klasičan T-shirt dominirat će našom garderobom. Jednostavne ravne linije, kvalitetan pamučni materijal i zanimljivi natpisi samo su neke od prednosti ovog popularnog odjevnog komada.

Stradivarius T-shirt 1
15,99 €

Basic majica kratkih rukava imamo nekoliko, u mnoštvo boja, međutim malu prednost ipak dajemo onima u bezvremenskoj bijeloj. Cool T-shirt možete upariti gotovo sa svime što imate u svojoj garderobi i uklapa se u sve stilove.

Stradivarius T-shirt 2
15,99 €

Kako bi spremni dočekali sunčane i tople dane pred nama, izdvojili smo 10 najljepših modela iz Stradivarius asortimana, već od 9,99 €!

T-shirt majice za najcool ljetne kombinacije!

Stradivarius ponuda zaista je ogromna, međutim mi smo ovog puta odlučili izdvojiti modele u bijeloj i crnoj boji sa zanimljivim likovima i natpisima koji će casual outfitu dati cool i razigranu notu.

Stradivarius T-shirt
15,99 €

Veliki smo fanovi Disney junaka, stoga su naši favoriti bijeli primjerci koje krase vesela Minnie i razigrani Mickey u denim ruhu. Osim njih, tu se nalaze još Pink Panther, Betty Boop i Gremlini.

Za ljubiteljice mode koje se osjećaju poput diva, tu su modeli s natpisima “I love drama” i “I love breaking hearts”.

9,99 €

Još od davne 1886. godine, globalni brend Coca-Cola razveseljava, inspirira i osvježava ljude diljem svijeta, a osim kao piće, popularan je detalj na mnogim modnim primjercima. Unutar Stradivarius asortimana svoje je mjesto pronašla efektna majica ispranog izgleda s Coca-Cola motivima koja će podići svako casual izdanje, posebice u tandemu s omiljenim jeans komadima.

15,99 €

Naše favorite s cijenama škicnite niže u galeriji, a cijelu ponudu pogledajte putem Stradivarius web trgovine.