FOTO by moemax.hr

Dekor

10 Mömax božićnih dekoracija u pinkish nijansi od 14,99 kn do 59,99 kn!

Antonija Andabak 02. studenoga 2020.

Osvježite dekoracije koje već imate pomoću ovih preslatkih i doista povoljnih pinky božićnih ukrasa!

Kako se božićno vrijeme bliži, tako malo-po malo razmišljate o ovogodišnjem uređenju doma. Inspiraciju za dekorativne ideje možete pronaći doslovno gdje god se okrenete, a najbogatiji izbor imaju društvene mreže Pinterest i Instagram.

Možda ste prošle godine imali pomalo eklektičan stil božićnog uređenja s mnoštvo boja i uzoraka, no ove bi godine izbor mogao pasti na nešto nježnije nijanse poput roskaste i bijele kao vječiti klasici kada je riječ o X-MAS bojama!

Tako profinjene i elegantne boje, odavat će dojam luksuza, a vi ove godine doista ne trebate potrošiti čitavo bogatstvo kako biste osjetili čari hedonističkog uređenja, dovoljno je pogledati naše današnje prijedloge koje smo pronašli na stranici Mömax-a kao jedne od vodećih trgovina za namještaj i uređenje doma!

Dekoracije koje smo za Vas odabrali predivan su put ka impresivnom božićnom uređenju, a za to vam i nije potrebna velika količina novaca s obzirom na to da smo najljepše dekoracije odabrali u novčanom rangu od 14,99 kn do 59,99 kuna! Riječ je o kuglicama za bor kojima ćete okititi drvce ili pak mini jelke kojom će vaš stolić zasjati u novom izdanju, dovoljno je upotrijebiti malo mašte da biste dobili ugođaj kakav želite!

Ove godine ne želite propustiti fluffy ukrase u obliku balerine, kuglice s perjem ili pak krilima koje možete objesiti na prozor, luster ili zid. Kombinirati ih možete s bijelim ukrasima ili onima crvene boje za intenzivniji dojam. Fluffy ukrasi interijeru nesumnjivo daju osjećaj udobnosti i topline kojem težimo i ove godine.

Ove i još mnogo drugih povoljnih stvarčica možete pronaći na službenoj stranici Mömax oaze za uređivanje doma.