FOTO by C&A

Moda

10 modela jednodijelnih badića zbog kojih jedva čekamo ljeto!

Daria Lovrić 02. lipnja 2022.

Modni brend C&A oduševio ljetnom kolekcijom kupaćih kostima

Milijun je razloga radi kojih obožavamo jednodijelne kupaće kostime. Oni našu figuru stavljaju u središte pozornosti, ističu prirodne atribute i drže sve na svome mjestu prilikom kupanja u moru i sunčanja na plaži.

Bile ljubiteljice sportskih, elegantnih, retro, cvjetnih ili neobičnih jednodijelnih kupaćih kostima, koji god model izabrali, on će vam osigurati savršen izgled i plijeniti pažnju.

29.99 €

Jednodijelni badići su idealan izbor za fashionistice koje prate modu i uvijek su u trendu. Doživjeli su veliki povratak i dominiraju modnim pistama, stoga ne sumnjamo da će ovo ljeto dominirati i našim plažama.

U moru predivnih modela, možete pronaći badiće asimetričnog kroja, s vrpcama, badiće sa žicom i punjenjem koji će naglasiti vaš dekolte ili one s neprimjetnim šavovima koji zadržavaju oblik, ali pružaju maksimalan osjećaj udobnosti.

Kako bi vam olakšali potragu za savršenim jednodijelnim badićem izdvojili smo 10 efektnih modela omiljenog brenda C&A koji u svojoj ponudi nudi atraktivne badiće po pristupačnim cijenama.

Naš favorit je jednodijelni badić s floral printom u jarkim bojama. Kombinacija crvene, ružičaste, plave i nježno roze u kombinaciji sa šarmantnim cvjetovima pravi je izbor ako se želite istaknuti na plaži.

29.99 €

Tanki remen oko struka koji se veže u mašnu, prikrit će sve vaše nedostatke te dodatno naglasiti struk i vizualno uljepšati figuru.

Najljepše modele iz ostatka ponude pogledajte niže u galeriji: