FOTO by Primark

Moda

10 modela gležnjača iz Primarka zbog kojih se isplati uputiti u Ljubljanu!

Viktoria Šafranić 30. rujna 2020.

Čim malo popuste mjere opreza, susjedna Slovenija prva je na našoj shopping listi...

Primark, jedan od najpoznatijih trgovačkih lanaca ujedno je i naša najdraža modna postaja, a onaj najbliži nalazi se u Ljubljani.

Kada god smo u potrazi za odjećom, obućom, modnim dodacima ili stvarčicama za kuću, uputimo se tamo jer znamo da nas neće iznevjeriti ponudom, neovisno o godišnjem dobu. Odlikuju se pristupačnim cijenama i kolekcijama koje su uvijek u skladu s najnovijim trendovima.

S obzirom na situaciju, posljednjih mjeseci nismo imali priliku odvesti se do Slovenije, no nadamo se da ćemo u narednom periodu uspjeti zakoračiti na susjedno tlo, kako bismo se opskrbili najpoželjnijim novitetima.

Ovog puta, izdvojili smo komad obuće koji je idealan za prijelazno razdoblje i slojevito odijevanje. Riječ je o gležnjačama koje se uklapaju u dnevne i večernje kombinacije, a koje ćemo u narednim tjednima svakodnevno viđati na gradskim ulicama.

Kaubojski stil, kožni modeli, ravne ili na blok petu – koje god odabrali, izvrsno će pristajati uz traperice i bijelu košulju, balonere, kožne jakne, midi suknje, lepršave haljine i slično.

One dolaze u neutralnim bojama poput bež, smeđe, crne i bijele koje možete nositi uz sve jesenske outfite.

U nastavku donosimo galeriju s 10 modela gležnjača i njihovih cijena:

Nadamo se da ćemo što prije moći otići do Primarka i uhvatiti barem jedne od ovih jesenskih krasotica.