FOTO by Mango

Moda

10 Mango suknji koje su trenutno na popustu, a vrijednije su od zlata

Krešimir Šustić 21. travnja 2020.

Poslastica za dame koje znaju što je dobar komad!

U karanteni postoje brojne stvari koje nas razvesele iskreno i od srca, a jedna od njih su popusti u omiljenim trgovinama zbog kojih nam srce zatreperi. Volimo kada trendy komade možemo pronaći na međusezonskim sniženjima po nižim cijenama, posebno kada se radi o nečemu bez čega ne možemo zamisliti garderobu.

Calvin Klein traper suknja – must have svake moderne garderobe

Suknje već dugi niz desetljeća raduju ljepši spol diljem svijeta i često se za njima poseže kada se želi istaknuti ženstvenost i pokazati kako je to biti dama sa stavom. Svake sezone ovaj must have komad iznova nas obraduje i s oduševljenjem ga furamo kroz cijelu godinu, neovisno o godišnjem dobu.

Mango web shop počastio nas je sniženjem, a mi smo među artiklima odabrali 10 najljepših ženskih odjevnih predmeta. Modeli koji su nam zapeli za oko nosivi su u svakoj prigodi i bez njih jednostavno ne možemo zamisliti suncem obasjano proljeće.

Švrljajući proizvodima, zaključili smo da dominiraju midi dužine i dva hit uzorka koje je nemoguće zaobići, a to su točkasti i cvjetni. Naravno, tu je i ona napravljena od kožnog materijala, kao i pilsirane krasotice koje pozivaju na ples.

Možete ih nositi na tenisice, sandale i natikače, a pristaju uz baš svaki stil.

Lepršavost i prozračnost su im glavni aduti, tako da ovo je prava prilika da bez razmišljanja upecate nešto vrijednije od zlata.