FOTO by Mango

Moda

10 Mango haljina u kojima ćete se osjećati kao da ste na crvenom tepihu

Krešimir Šustić 26. ožujka 2020.

Vrijeme je da se sredite i zabljesnete!

Trenutno smo zatvoreni u kućama i nismo u mogućnosti prisustvovati svečanim prigodama. To je u jednu ruku dobro jer ćemo se odmoriti, a i koža će nam se oporaviti od razne šminke. Dok čekamo izlazak iz karantene slobodni smo maštati o shoppingu i novim krpicama.

10 H&M haljina za svečanosti uz koje ćete se osjećati glamurozno i moćno

Doba interneta omogućuje nam da kupnju obavljamo online i neometano pratimo novitete koji su pristigli u omiljene trgovine. Nova kolekcija u Mangu oduševila nas je brojnim komadima koji su nas oborili s nogu, no posebno smo očarani haljinama stvorenim da zabljesnemo u punom sjaju.

Trendi ljepotice ponuda su ovog high street brenda zbog koje jedva čekamo da sve ovo završi i da izađemo jači u svijet.

View this post on Instagram

#puffdress #"pinkdress

A post shared by High fashion inspiration (@stylemamma3) on

Večere ćemo provoditi u društvu najdražih osoba, a uz to sve bit ćemo stylish zahvaljujući ovim modelima koji su dizajnirani po najnovijim trendovima. Midi dužina, volani, pufasti rukavi, mašne i cvijeće nisu ih zaobišli kao i većinu artikala u novoj sezoni.

Razne boje i uzorci upravo su ono što ih čini izrazito poželjnima i it komadima bez kojih ne možemo zamisliti zabave na otvorenom. Naših deset ženstvenih favorita možete pogledati u galeriji i samo jednim klikom dovesti ih u vaš ormar.