FOTO by Mohito

Moda

10 malenih crnih haljina iz Mohita za party sezonu!

Viktoria Mikulić 20. prosinca 2022.

Zrače elegancijom, otmjenošću, glamurom, a istodobno su veoma jednostavne…

Mala crna haljina bezvremenski je klasik svakog ormara. Istodobno klasična i svečana, popularnost je stekla 1920-ih od strane ikone Coco Chanel. Dan danas, žene s najviše stila nose crne haljine za razne svečanosti i uvijek

Dok smo ih nekoć mogli vidjeti u izdanjima jednostavnog kroja koji najčešće prati siluetu, sada postoje bezbrojne varijante s upečatljivim detaljima od predimenzioniranih rukava od tila, volana, glittera i slično.

Mala crna haljina – Mohito noviteti koje moramo imati u ormaru!

Mohito je jedna od naših omiljenih modnih adresa i iako nas najčešće iznenade efektnim odjevnim kombinacijama i modnim dodacima u nešto jačim bojama, ovog puta osvojili su nas s 10 modela crnih haljina.

Mohito je ovom kolekcijom dokazao da postoje mnoge male varijacije koje mogu transformirati bilo koju crnu haljinu u posebnu crnu haljinu koju odjednom jedva čekate imati u svom ormaru.

Mohito zapanjujuće crne haljine za blagdanske zabave!

U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama:

Bez obzira obožavate li baršun, strukirane haljine, modele s puf rukavima ili asimetričnim rubom, u potrazi ste za haljinom koja otkriva ramena, osoba ste koja cijeni jednostavnost ili baš svaki vaš odjevni predmet mora imati jedan glam detalj, sigurni smo da ćete među ovim primjercima pronaći svog favorita za nadolazeće prigode, posebice blagdanske proslave.

Ne postoji ništa fleksibilnije, umirujuće, klasično i, doista, idealno za gotovo sve prilike od jednostavne crne haljine. Sve modele iz galerije možete pronaći na mohito.com/hr!