FOTO by Parfois

Moda

10 ljupkih Parfois noviteta uz koje ćemo zablistati poput sunca

Krešimir Šustić 20. lipnja 2020.

Torbice, naušnice, šeširi i ostali asortiman u portugalsko ljetnom ruhu!

Svakoga dana na web shopove omiljenih modnih brendova pristiži milijuni noviteta koje zahvaljujući rasprostranjenosti interneta možemo kupovati iz udobnosti vlastitog doma.

Iako se neki i nisu snašli u virtualnom shoppingu, većina nas pomahnitalo prati i stavlja u košaricu sve one stvarčice koje smatramo potrebnima u vlastitim kolekcijama.

15 modela House haljina po sniženim cijenama koje moramo posjedovati u garderobi

S obzirom na to da su sniženja naveliko krenula, ostat će nam dio budžeta koji možemo potrošiti na nove komade koji nisu na popustu, ali smatramo da su nam prijeko potrebni.

Portugalska robna marka, Parfois, poznata je po bogatoj ponudi modnih dodataka za koje znamo da dođu kao šlag na tortu svakom outfitu, te ga upotpune svojim posebnim čarima.

Ovoga puta su nam predstavili sve one accessoriese koji su must-have za odlazak na godišnji odmor, kako bi i dok se kupamo i sunčamo ili dok šećemo rivom uz obalu mora bili modno osviješteni.

Među njima smo pronašli malene modele torbica koji nam dolaze u šarolikom izdanju napravljene od raznih materijala, kao i neizostavne dodatke za kosu poput gumica i rajfova, koji nam donose retro štih.

Tu su i slamnati šeširi zbog kojih ćemo na plaži izgledati poput pravih filmskih diva i neizostavne espadrille, ali i niski model elegantnih sandala, te naušnice.

U galeriji koja slijedi u nastavku pogledajte naših 10 favorita koje smo izdvojili, a cjelokupan asortiman škicnite na LINKU.