FOTO by CCC

Moda

10 ljupkih natikača s mašnom koje će obilježiti ljeto 2023.!

Daria Lovrić 01. lipnja 2023.

Eye-catching CCC modeli već od 16,99 €!

Nadamo se da je posljednji hladni i kišni val iza nas i da je napokon stiglo vrijeme za lepršave haljinice, efektne topove i laganiju obuću. Naša stopala jedva čekaju uskočiti u prekrasne sandalice i natikače popularnih brendova i prošetati gradom.

CCC natikače s mašnom 1
16,99 € 

Vjerujemo da vam u ovim kišnim danima, shopping nije bio na vrhu popisa aktivnosti i da ćete promjenu na bolje dočekati nespremni. Mi spadamo u tu skupinu ljudi, stoga smo se brže-bolje bacili u potragu za ljetnim novitetima kojima ćemo oplemeniti našu garderobu.

CCC natikače s mašnom 2
22,99 €

Kao velike ljubiteljice obuće, prvo smo krenuli u potragu za novim natikačama u kojima ćemo provesti cijelo ljeto. Iako obožavamo visoke pete, svatko od nas u svojoj kolekciji mora imati barem tri ljetna ravna modela obuće koja će nositi gotovo svakodnevno.

Stylish CCC natikače s mašnama

Riječ je naravno o ravnim sandalama, japankama i natikačama. Unutar CCC asortimana pronašli smo ljupke natikače s mašnama koje dominiraju već nekoliko sezona. Modeli s mašnama su nosivi u svim prilikama i uz gotovo sve odjevne komade koje posjedujete.

CCC natikače s mašnom 3
22,99 €

Također, uklopit će se u svaki stil odijevanja i mamiti poglede gdje god se pojavili. Naš favorit je prekrasan model od materijala nalik brušenoj koži koji dolazi u čak 5 neodoljivih nijansi – vatrenoj crvenoj, pink, nebesko plavoj, nježnoj ružičastoj i bezvremenskoj crnoj.

Kao zagrižene ljubiteljice ružičaste boje, mi biramo model u boji fuksije koji će dodatno naglasiti preplanuli ten i staviti naša stopala u prvi plan.

CCC natikače s mašnom 4
22,99 €

Predivne modele s cijenama škicnite niže u galeriji, a cijelu ponudu putem CCC web trgovine.