FOTO by Etsy / Nordstorm

Dekor

10 ljetnih svijeća koje mirišu poput čiste radosti

Krešimir Šustić 08. lipnja 2020.

Dašak odmora i egzotičnih mirisa koji želimo u svom domu!

Poznato je da ukoliko želimo ostvariti umirujuću atmosferu u našim domovima da upalimo omiljenu svijeću koja nas opušta i vodi nas u neki drugi svijet, gdje je sve ispunjeno bogatim mirisima.

Budući da je ljeto pred vratima, pravo je vrijeme da iskoristite opcije koje će vaš dom pretvoriti u privatni otok, dnevnu sobu u čistu plažu ružičastog pijeska, a svoju spavaću sobu obogatite mirisom morskog zraka.

U nastavku vam donosimo 10 primjeraka koji će unijeti sunčane i ljetne vibracije u vaš interijer, te vam pomoći da lakše preživite period prije i nakon godišnjeg odmora.

La Playa – Cactus Flower Bamboo

Predivna posuda od ručno puhanog stakla s mjehurićima krije pravu ljetnu mirisnu poslasticu koja nam donosi pravi egzotični i morski dašak u doma. Bergamot, kruška, cvijet jabuke, kokosova voda, cvijet kaktusa, gardenia, bijeli božur, aloe vera, vanilija i bambus čine ovu čašicu pravim afrodizijakom za naše nosnice.

Maison La Bougie Sorbet

Francuska poslastica koja je divlja, svježa, voćna i pravi melem za opuštanje, a dolazi nam u kombinaciji divlje jagode, breskve i klinčića. Podsjeća na sočan sladoled, a tako uistinu i miriše, te vaš dom pretvara u pravu ljetnu oazu.

Do not disturb

Napravljena od čiste mješavine kokosovog oraha i voća marelice s pamučnim fitiljom u čaši od bijelog stakla, a začinjena s morskom soli, vanilijom, sandalovinom, jorgovanom, ružom i jasminom. Donosi pravi ljetni osjećaj u prostoriju u kojoj je odlučite zapaliti, te vas vodi na daleke Karibe.

Pride Cedar Stack

Kokosov orah i pčelinji vosak kombiniraju se s mirisom pamuka u kombinaciji sa kedarom, piljevinom i bijelim mosušom. Uzdižuća svijeta u žutoj boji miriše na toplinu prijatelja, te na prave ljetne dane okupane suncem.

Yankee Candle Pink Sands

Svakome od nas bilo bi predivno svaki dan ići na plažu, no upravo zato što ne možemo, postoji ova svijeća. Prekrasna mješavina agruma, slatkog cvijeća i začinjene vanilije nalik je egzotičnom otočkom bijegu koji ćemo uz nju doživljavati svaki dan.

Follain Candle No. 2

Vosak na bazi kokosa i soje s mješavinom nota bijelog čaja, lavande i osnažavajućeg bosiljka vodi nas na čarobna toskansa polja okupana najmirisnijim cvjetovima. Ponekad i bogati cvjetni mirisi mogu zamijeniti morski štih.

Gin & Tonic Hand Made Scented Candle

Ručno izrađena s dodanim mirisnim uljem kako bi se osigurali sjajni mirisi u vašem domu, ova svijeća ima vrlo svježu i citrusnu aromu s podtonom smreke. Traje od 36-40 sati, a za sve ljubitelje popularnog Gina, ovo je pravi ulov koji se ne propušta.

Boy smells Chromesthesia Series Anjelica

Spoj jarko zelenog voća, pjenušavih gornjih nota i praškaste baze mošusa rezultira srdačnim cvjetno-citrusnim mirisom. Zamislite tople dane provedene ispijajući koktele uz obalu tirkiznog plavog mora i prepustite se osjećaju koji će vas pratiti.

Gel wax Beer candle

Svijeća s mirisom piva koju bi svaki muškarac ili dama trebali imati, bogata je pjenom i podsjeća na ljetna dane u kojima kao naručena dobro sjedna hladna piva. Gori do čak 120 sati i pravi je afrodizijak za sve ljubitelje ovog popularnog pića.

Citronella Sea Salt Candle

Izrađena od prirodnog ulja citronele dobivenog iz lišća i stabljika limunske trave, ova svijeća djeluje tako da prikriva mirise koji privlače insekte, pretvarajući vašu oazu na otvorenom u bijeg bez štetočina. Osim što je praktična, njezin bogati okus limuna stvorit će dašak Mediterana.