FOTO by Notino.hr

Ljepota

10 kultnih parfema koji mirišu na proljeće!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2023.

Afrodizijaci bez kojih su nam naredni mjeseci nezamislivi...

Svatko ima svoj omiljen parfem, onaj poseban miris koji nas podsjeća na neke divne trenutke, uspomene koje smo proživjeli, osobe s kojima smo proveli najljepše vrijeme…

Parfemi su baš poput magneta, privuku nas u sekundi i u trenu postajemo opijeni njihovim raskošnim notama.

Netko je više privrženiji cvjetnim akordima, drugi su obožavatelji voćnih i citrusnih mirisa, dok će neki svoje favorite pronaći u mošusnim i drvenastim notama.

Koje god preferirali, za proljetne dane manje-više svi volimo laganije parfeme, one koji će na našem vratu ili ruci odavati dojam profinjenosti, a našoj odjeći dati onu potrebnu svježinu.

Mi smo odabrali one koji su već nakon samog lansiranja postali bestselleri i koji su prema mišljenjima pripadnica nježnijeg spola, zaslužili biti na samom vrhu.

Lancome ima čak dva mirisa koji su osvojili srca žena diljem svijeta, a riječ je o La Vie Est Belle i Idole parfemima.

lancome.hr

La Vie Est belle dolazi u nekoliko izdanja i iako prvi nema konkurencije, ne možemo ostati ravnodušni ni na najnoviji miris pod nazivom Soleil Cristal koji bismo opisali ovako: Zatvorite oči i zamislite rascvjetani vrt pun najljepšeg cvijeća. Upravo tako miriše, a u jednakom tonu zrači i njegova pastelna ambalaža…

lancome.hr

Još jedna must-have parfemska kuća je Chloé, koja je toliko prepoznatljiva da jednostavno znaš o kojem je mirisu riječ, kada prođeš uz osobu koja ga nosi. Njihova dva primjerka su naši favoriti, Chloé Chloé i Chloé Nomade, i ne, ne možemo se odlučiti koji je bolji.

Chloé Nomade upotpunjen je slatkom opojnom šljivom mirabelka čiju intenzivnu aromu nadopunjuje vrlo ženstvena i zavodljiva frezija, dok je Chloé Chloé simbioza slatkog ličija, opojnog božura i aromatične frezije. 

Odmah iza njih nalaze se i YSL Libre, a prate ih Gucci Bloom, Boss Alive, Givenchy Irresistible i jedan koji je izašao prošle godine, a čiji je ambasador glazbena ikona Lady Gaga.

Riječ je o Voce Viva parfemu u verziji Valentina, koji je dobio samo pozitivne ovacije. Riječ je o kombinaciji svježeg talijanskog bergamota i slatke, sočne mandarine koja će oduševiti vaša osjetila.

Za sve romantične i nježne duše, stvoren je Armani Si parfem čije će vas slatke note crnog ribiza iz uvoda omotat će vas oko malog prsta.

Nadamo se da ćete među ovih TOP 10 parfema pronaći i svog ljubimca za proljetne i ljetne dane…Ako na prvi dan proljeća želite mirisati besprijekorno, zaputite se na web trgovinu notino.hr i lancome.hr!