FOTO by Notino

Ljepota

10 krema sa zaštitnim faktorom koje ćete koristiti ovo ljeto

Mia Vodopija 07. svibnja 2021.

Bolje spriječiti nego liječiti!

Ljetnu sezonu nestrpljivo očekujemo dok romantično sanjarimo o savršenom mjestu za uživanje – izležavanje na divnoj plaži na obali. Iako su plaže oaze za odmor i opuštanje, bitno je napomenuti da ne smijemo zaboraviti na njegu kože.

Kad je riječ o ljetnoj beauty rutini i njezi kože, dobra krema sa zaštitnim faktorom je uvjet bez kojeg se ne može.


Bez obzira na to ostajete li na gradskom asfaltu ili ćete se uputiti na more, SPF krema je najvažniji proizvod vaše kozmetičke torbice, s obzirom na to da su sunčeve zrake jake i opasne za kožu.

Pronaći najbolje kreme za sunčanje za vaše lice lakše je reći nego učiniti. Krema za sunčanje presudna je za sprječavanje bora, sunčevih pjega, ožiljaka od akni i raka kože.

Ipak, tako malo nas zapravo svakodnevno nosi SPF kremu. Nekoć su kreme za sunčanje bile poznate po tome da su masne i izazivaju akne – odbacite te mitove i zaštitite svoju kožu od nepotrebnog svakodnevnog UV zračenja.

Ali dani teških bijelih formula su prošlost. Na tržištu su se pojavile potpuno nove hidratantne, bestežinske i prozirne kreme za sunčanje za vaše lice. Isprobali smo gomilu i odabrali najbolje za vašu kožu. Sve ove kreme za sunčanje za lice možete nabaviti na Notino stranici.