Ljepota

10 krema sa zaštitnim faktorom koje će nas ovog ljeta štititi od sunca

admin 17. svibnja 2023.

Zaštita od sunca kao najbitnija stavka vašeg ljetovanja

Ljetnu sezonu nestrpljivo očekujemo dok romantično sanjarimo o savršenom mjestu za uživanje – izležavanje na divnoj plaži na obali. Iako su plaže oaze za odmor i opuštanje, bitno je napomenuti da ne smijemo zaboraviti na njegu kože.

Kad je riječ o ljetnoj beauty rutini i njezi kože, dobra krema sa zaštitnim faktorom je uvjet bez kojeg se ne može. Zaštita od sunca postala je nezaobilazan faktor svakog ljetovanja i bitno je pronaći kremu za sunčanje koja najbolje odgovara naše tipu kože.

Bez obzira na to ostajete li na gradskom asfaltu ili ćete se uputiti na more, SPF krema je najvažniji proizvod vaše kozmetičke torbice, s obzirom na to da su sunčeve zrake jake i opasne za kožu.

Pronaći najbolje kreme za sunčanje za vaše lice lakše je reći nego učiniti. Krema za sunčanje presudna je za sprječavanje bora, sunčevih pjega, ožiljaka od akni i raka kože.

Ipak, tako malo nas zapravo svakodnevno nosi SPF kremu. Nekoć su kreme za sunčanje bile poznate po tome da su masne i izazivaju akne – odbacite te mitove i zaštitite svoju kožu od nepotrebnog svakodnevnog UV zračenja.

Ali dani teških bijelih formula su prošlost. Na tržištu su se pojavile potpuno nove hidratantne, bestežinske i prozirne kreme za sunčanje za vaše lice. 

U nastavku vam donosimo naše favorite, a još bogatiji izbor krema za sunčanje možete pronaći unutra Notino web trgovine.

Uživajte u ljetu!