FOTO by Sinsay / Mohito / Orsay

Moda

10 kratkih hlača koje NISU iz Zare i Manga

Mia Vodopija 16. lipnja 2021.

Kratke hlačice svake ljetne sezone uživaju svoju popularnost prvenstveno zahvaljujući njihovoj praktičnosti i udobnosti koje nam omogućuju da se osjećamo slobodno i lagano u baš svakoj situaciji

Ako postoji jedna stvar bez koje ne možemo zamisliti ljeto, to je omiljen par kratkih hlačica. One će jednako dobro izgledati kao dio cool casual looka za plažu, ali i zasjati u elegantnom izdanju idealnom za večernje šetnje ili izlaske.

120 kn, Sinsay

Zahvaljujući bogatoj aktualnoj ponudi brendova poput Sinsaya, Orsaya i Mohita, potraga za savršenim parom ljetnih kratkih hlačica ove sezone pravi je užitak!

100 kn, Orsay
140 kn, Mohito

Kratke hlačice svake ljetne sezone uživaju svoju popularnost prvenstveno zahvaljujući njihovoj praktičnosti i udobnosti koje nam omogućuju da se osjećamo slobodno i lagano u baš svakoj situaciji.

120 kn, Sinsay
90 kn, Sinsay

Iako mnoge djevojke izbjegavaju nositi kratke hlače jer nisu zadovoljne svojim izgledom, činjenica je da kratke hlače mogu imati laskajuće karakteristike za vašu figuru – pametno odaberite boju, uzorak i kroj koji će pristajati vašoj građi.

100 kn, Orsay
150 kn, Orsay

Iako su kratke hlače u ljetnom periodu obično na margini trendova u odnosu na ljetne haljinice, ovosezonske kolekcije daju naslutiti kako će ovog ljeta kratke biti dio elegantnih, poslovnih kombinacija te glamuroznih izdanja idealnih za večernji izlazak, a tome u prilog ide i činjenica da dolaze u mnogo materijala.

180 kn, Mohito
70 kn, Sinsay

Kako bismo vam olakšali potragu, pronašli smo najljepše modele iz aktualne ovosezonske ponude omiljenih high street brendova uz koje ćete s lakoćom kreirati najljepši, elegantni ljetni look.