FOTO by Zara / Orsay

Moda

10 košulja i bluza koje osvajaju na prvu

Mia Vodopija 10. svibnja 2021.

Košulje i bluze su uistinu neizostavni komadi garderobe

Budući da su bluze i košulje poslužile kao odlična zamjena majicama te su unatrag nekoliko sezona postale neizostavni komadi svake ženske garderobe, sve češće ih susrećemo u nekom novom, modificiranom izdanju kako krase police dućana brojnih high street brendova.

Mango

Prijelazna vremenska razdoblja itekako mogu biti problematična kada govorimo o modnim kombinacijama rezerviranim za ispunjavanje svakodnevnih obaveza. No, uz pomno odabrane modne komade koji će zapravo nositi cijeli outfit, osmišljavanje stylinga može biti veoma inspirativno i zabavno.

Zara
Orsay

Košulje i bluze, pogotovo s ovim modernim pomakom, odlični su alati za kreiranje raznovrsnih kombinacija, koje mogu biti uz dobre traperice idealno rješenje za svakodnevne kombinacije.

Mango

No kako je uvijek korisno kupovati modne komade koje osim za dnevne varijante, možemo nositi i u svečanijim prilikama, ove košulje i bluze možete nositi i u nešto glamuroznijim izdanjima uz omiljenu suknju i nezaobilazni crveni ruž.

Zara
Orsay

Iako na ljeto gledamo kao razdoblje poprilično visokih i nesnošljivih temperatura, ponekad se dogodi da ovo godišnje doba pokaže i neko svoje drugo lice, koje pak sa sobom donosi i neke nove probleme, pa tako dobro poznata rečenica ‘što odjenuti danas?’ dobiva ponovno na značaju.

Zara
Zara

Kako biste izbjegli ovakve komplikacije u svom jutarnjem spremanju, najbolje je igrati na sigurno, a to su bluze i košulje koje zaista možete nositi u svim godišnjim dobima. Modele koje vam danas donosimo možete kupiti u Mangu, Zari i Orsayu.

Zara
Zara