10 impresivnih satova kao prava mala remek djela!

Viktoria Mikulić 10. kolovoza 2018.

Originalnost, profinjenost, elegancija, romantika – ovo su samo neke od njihovih karakteristika!

Spravice koje su nam nekoć služile samo za mjerenje vremena, odavno su promijenile svrhu te postale omiljen accessories brojnih fashionistica.

Sat danas predstavlja nezaobilazan modni dodatak, moćniji od bilo kojeg komada nakita. U isto vrijeme moderan i jednostavan, savršeno će se uklopiti gotovo uz sve odjevne kombinacije, od casual komada do svečanijih outfita.

Budući da se trendovi mijenjaju brzinom munje, poznati brendovi trude se udovoljiti zahtjevima potrošača. I dok su nekoć upečatljivi satovi prepuni detalja bili totalni must have, sada se više cijeni minimalistička elegancija tek s pokojim motivom koja neće zasjeniti postojeći look, već će mu samo dodati dašak glamura.

Tražeći unikatan sat za sebe, mi smo se naprosto zaljubili u Berlin, Pariz i London kolekcije koje dolaze kao dio raskošnog asortimana poznatog domaćeg brenda URBAN WATCH, a čiji nas dizajn iz godine u godinu sve više oduševljava.

I sami priznajemo, prije smo uvijek kupovali satove stranih proizvođača oslanjajući se na njihovu vjerodostojnost, no sada sa sigurnošću možemo reći – božanstvene kreacije ovog domaćeg brenda zasjenile su ih u potpunosti. Oni su jedni od rijetkih koji ne prate trendove, već ih sami stvaraju.

Svaki njihov sat kao da ispisuje neku svoju priču kojoj svatko od nas, noseći ga na ruci tijekom svih životnih situacija, dodaje finalni touch, odnosno jedinstveni završetak priče.

Iako bismo ih najradije sve predstavili, izdvojili smo 10 ekskluzivnih modela čija su glavna obilježja prirodni mramor, nehrđajući čelik, precizni mehanizam i najkvalitetnija koža. Od rose gold nijanse, kombinacije crne i bijele boje, pastelnih, srebrnih do puderasto rozih satova, vjerujemo da će svatko pronaći svog favorita:

680,00 kuna

980,00 kuna

680,00 kuna

980,00 kuna

680,00 kuna

680,00 kuna

760,00 kuna

680,00 kuna

890,00 kuna / 980,00 kuna

Ako su i vas ovi satovi jednako impresionirali, zavirite na njihovu službenu web stranicu urban-watch.com i potražite omiljen model za sebe. Za sve aktualnosti, također pratiti njihove društvene mreže Facebook i Instagram.