FOTO by H&M

Moda

10 H&M natikača koje možete nositi već sada!

Krešimir Šustić 09. travnja 2020.

Priznajte da vam treba još jedan par?

Pošto smo dočekali proljeće, službeno je počela sezona poluotvorenih i otvorenih komada koje smo pozdravili s ogromnim smiješkom na licu.

Iako trenutno nije pogodno vrijeme da hodamo izvan svoja četiri zida zbog pandemije korona virusa, to nas ne sprječava da kupujemo nešto što ćemo moći isfurati i ljeti, a upravo to je ono što ovu obuću čini toliko posebnom.

Natikače sa šarenim mašnama podižu raspoloženje u trenu

Sve je lakše kada nam noge dišu i ne osjećamo težinu koju nam donose zatvoreni teški modeli. Baš zato često posežemo za jednostavnim modelima koje doslovno samo nataknemo na naše stopalo i prepustimo se.

Odmor od visokih peta dolazi u najboljem mogućem obliku, a to su favoriti koje obožavamo, natikače.

Pretežito smo ih nosili po doma, ali zadnjih par sezona ponosno su izašle na gradske ulice i pokazale kako osvajaju modni svijet.

Viđamo ih u kombinaciji s lepršavim haljina, na kratke hlačice, u poslovnim look-ovima i naravno kao must-have za plažu. Švrljajući po H&M stranici, naletjeli smo na 10 modela u kojima možete uživati već sada i nije vam potreba paklena vrućina.

Šarene boje koje ih čine neodoljivima, glavni su adut ovih ljepotica u koje se nemoguće ne zaljubiti. Klasični gumeni modeli i oni od umjetne kože s čvrstim potplatom doista su stvoreni da ih uvrstite u vaše outfite i da im date notu veselja koja nas prati dolaskom sunca.

Cijene su im pristupačne, stoga je pravo vrijeme da izaberete svog favorita i počastite se.

Sada duboko udahnite i pogledajte galeriju s našim odabranicama.