FOTO by H&M

Moda

10 H&M laganih haljina koje ćemo nositi ovog ljeta

Mia Vodopija 02. lipnja 2021.

Dobra stvar je ta da ove haljine mogu nositi sve žene neovisno o svojoj veličini - napokon se i veće žene mogu bez srama pokazivati u ovim ljetnim ljepoticama.

Mnogim ženama je ovo savršeno vrijeme kada počinju kupovati nove ljetne haljine. Budući da prošlog ljeta zapravo nismo imali gdje nositi haljine, mnogi predviđaju da će odijevanje i naknadni povratak odijevanja biti zanimljiviji no ikad.

Lagane, lepršave, šarene i cjenovno prihvatljive, ove H&M haljine će vas naprosto oduševiti!

Ljeto se zahuktava i stići će prije nego što mislite, a s temperaturama koje su u stalnom porastu, idealno je vrijeme za kupovinu laganih slatkih ljetnih haljina.

Nakon mjeseci ležernog odijevanja kod kuće (pozdrav našim najvjernijim trenirkama i pidžamama!), potreba za laganim, elegantnim odjevnim kombinacijama od jednog predmeta bitnija je nego ikad.

Najviše nas raduju one koje pokazuju malo kože, a postoji i pregršt drugih uzbudljivih boja kojima se radujemo ove sezone – boja vanilije, lavande, breskve…

Za one koje vole dnevne haljine nadahnute spavaćicom, ova kolekcija je baš za vas. Najbolji dio je taj da su svih 10 haljina iz H&M-a i da su cjenovno prihvatljive.

Jednostavna ljetna haljina jedan je od najsvestranijih komada sezone. Ako odaberete dobru haljinu, možete ju nositi vikendima u šetnjama susjedstvom, na piknike u parku ili čak u izlazak na koktel.

Prozračna i lagana, nježna dnevna haljina bit će heroj u vašoj ljetnoj garderobi.

Dobra stvar je ta da ove haljine mogu nositi sve žene neovisno o svojoj veličini – napokon se i veće žene mogu bez srama pokazivati u ovim ljetnim ljepoticama.

Nadamo se da su se vama svidjele kao i nama!