FOTO by Guess / Instagram @guess

Moda

10 Guess novih torbi i mini ruksaka za ovu jesen

Mia Vodopija 24. kolovoza 2021.

Vrijeme je da se počastimo novim mini ruksakom!

Koliko god voljeli malene torbe za ljetne noći, u jednakoj mjeri obožavamo velike i prostrane torbe u koje sve stane za dan proveden u gradu od jutra do večeri, kao i male ruksake koji imaju neku posebnu draž.

135.00 €

Nećemo se morati ograničiti na ono najnužnije (što ponekad uopće nije loše), ali ako želimo imati više toga u torbi, osim onih ključnih stvari, u ruksaku ili torbi sve će nam uvijek biti nadohvat ruke.

146.00 €
146.00 €

Poznati modni brendovi u svaku svoju kolekciju ubace i ruksake manjih i ljupkih dimenzija, koji spremno konkuriraju i većim modelima torba.

135.00 €
135.00 €

Bilo da ste u potrazi za mini ruksakom u koji će vam stati sve što vam treba za dan ili da tražite veće modele torbi, u koje možete ubaciti čak i tablet ili laptop (ili nove cipele koje skrivate od ukućana), torbe i ruksaci se svake sezone nalaze visoko na našoj shopping listi.

167.00 €

Jesenske kolekcije donijele su pregršt različitih modela među kojima ćete lako pronaći onaj savršeni za svoju garderobu.

172.00 €
161.00 €

U potrazi za savršenom torbom, nebitno o kojem modelu se radilo, uvijek težimo onim svestranim, praktičnim i elegantnim modelima, a savršenu torbu ove sezone nećete morati tražiti dalje od Guessa.

146.00 €
139.00 €

Torbe i mini ruksaci ove luksuzne modne kuće, izgledaju zbilja dobro, te smo uvjereni da će svima lijepo pasati uz vaše šarene cool jesenske odjevne kombinacije i outfite.