FOTO by River Island

Moda

10 glam haljina koje zaslužuju biti viđene!

Viktoria Mikulić 06. srpnja 2022.

Šljokice, točkice, slip haljine, svaka odiše glamurom i sofisticiranošću…

Ovo ljeto planirate nazočiti svečanoj prigodi poput vjenčanja prijateljice, krstitki ili nečijeg jubilarnog rođendana? U narednim danima očekujete poziv na spoj? Prije godišnjeg odmora imate domjenak s kolegama iz firme i želite zablistati na istom?

Britanski brend River Island uvijek je spreman za sva događanja. Njihovi odjevni komadi nikada nas nisu iznevjerili i ako ste osoba koja je skeptična oko kupnje putem njihove online platforme, vjerujte da se nećete razočarati. Svakog tjedna oduševe nas novim primjercima koje bismo rado uvrstili u svoju garderobu, posebice haljine koje uvijek dolaze u trendi krojevima, printevima i bojama. Za ljeto 2022.

Izdvojili smo 10 haljina koje vidimo u svim spomenutim situacijama, a koje će zasigurno dobiti brojne komplimente. Primjerak u baby blue i puderasto rozoj nijansi s kristalićima jedan je od favorita koji bismo ponijeli na godišnji odmor, kao i bež točkastu krasoticu s volanima. Ona koja nas podjeća na tropski odmor definitivno je zeleno-bijela krasotica s ogromnim listovima i cvjetovima.

Nadalje, slip haljine najveći su hit ove ljetne sezone. Svestrana slip haljina jednako odlično izgleda kada se stilizira uz tenisice i predimenzionirani blejzer kao i uz štikle s remenčićima. Tu je još nekoliko ekstravagantnih modela koji će vas istaknuti iz mase i naglasiti vaše atribute.

Škicnite ovu zamamnu ponudu i odaberite haljinu prema vlastitom ukusu:

Sve modele možete pronaći na službenoj stranici River Islanda.