FOTO by Oysho

Moda

10 fluffy papuča za najmekše korake stavljamo na listu želja

Krešimir Šustić 13. listopada 2020.

Preslatki modeli u kojima ćemo svakodnevno uživati u narednom periodu

Hladnije vrijeme i temperature ispod nule koje nas uskoro očekuju natjerat će nas na to da obnovimo svoju garderobu, kako bi u stylish izdanju preživjeli zimu.

Nakon lagane i prozračne odjeće te otvorenih modela obuće, glavne uloge u odijevanju postaju stvarčice napravljene od mekanih pletenih materijala koje nam pružaju cozy osjećaj gdje god se uputili.

No s obzirom na to da ćemo sve više i više vremena provoditi u toplini naših domova, potrebno je unijeti široke i fluffy modele odjeće i obuće u naše ormare.

Osim trenirka, pidžama i kućnih ogrtača, pažnju trebamo posvetiti i udobnim papučama koje će na svakom koraku grijati naša stopala.

Brend Oysho je u svoju ponudu uvrstio desetak noviteta koji će nam omogućiti neopisivo lagan osjećaj hodanja po oblacima iz kojeg se nećemo htjeti izuti cijeloga dana.

Dolaze nam u blagim, neutralnim i nude nijansama, a napravljene su od pletenih i krznenih materijala koji će nam stalno pružati toplinu.

Klasični modeli koje možemo nataknuti na nogu i oni koji se obuvaju poput čarapa nimalo se ne mogu mjeriti s bež favoritom ukrašenim znakom ljubavi, srcem.

U nastavku donosimo galeriju s fotografijama i cijenama ovih fluffy ljepotica, te se nadamo kako ćete pronaći one koje vam najviše odgovaraju i zbog kojih osjećate leptiriće u trbuhu.