FOTO by CCC

Moda

10 eye-catching CCC torbica u boji limete pršte energijom!

Daria Lovrić 30. lipnja 2023.

Osvježavajući i živahni primjerci već od 16,99 €

Modni dodaci poput torbica zaokružuju naš outfit i upotpunjuju ga. Izbor ljetnih torbica svake sezone iznova je zaista velik, međutim ljetni modeli donose nam jarke i vibrantne nijanse te pastelne tonove.

CCC torbica u boji limete
21,99 €

Naš je izbor ovog puta pao na CCC efektne torbice u boji limete koje će dodati svježinu i živahnost vašem ljetnom looku.

Efektna limeta vodi glavnu riječ

Naime, mnogo je razloga radi kojih obožavamo ovu specifičniju nijansu zelene. Ova boja je osvježavajuća, živahna i često se povezuje s ljetom, svježinom i prirodom. Limeta zelena boja može dodati energiju i vibraciju svakodnevnim predmetima ili odjeći, stvarajući vedar i moderni izgled. Osim toga, ova boja često asocira na tropska područja i sunčane destinacije.

CCC torbica u boji limete 1
34,99 € 

Kod odabira torbice u boji limete, kao i kod modnih dodataka u drugim bojama, pazite da odgovara vašem stilu odijevanja i potrebama.

Unutar CCC asortimana pronaći ćete prostranu torbu koju možete nositi na plažu, a poslužit će vam kao savršen dodatak za izlete jer u nju stane mnoštvo stvarčica koje će vam trebati tijekom dana.

CCC torbica u boji limete 3
22,99 €

Najpopularniji ljetni modeli su male crossbody torbice koje možete nositi u ruci i preko tijela. Ovo je praktična opcija koja je pogodna za svakodnevne aktivnosti i idealna je za nošenje ključeva, novčanika i telefona.

Odlično se uklapaju u dnevne, večernje i poslovne lookove, a boja limete izvrstan je način da izrazite svoju osobnost i stvorite svježu, upadljivu estetiku.

Naše favorite s cijenama škicnite niže u galeriji, a cijelu ponudu putem CCC web trgovine.