FOTO by ekupi

Zabava

10 društvenih igri za sve koji još nisu odabrali poklon za sv. Nikolu!

Krešimir Šustić 02. prosinca 2020.

Cjelodnevna zabava za sve članove obitelji...

Još nas samo nekoliko dana dijeli do one posebne večeri kada ćemo na svoje prozore staviti ulaštene čizmice u nadi da će sveti Nikola ostaviti pokoju sitnicu kao nagradu za naša dobra djela.

Iako smo sada odrasli i znamo da poklone ostavljaju naši najbliži, dijete u nama svejedno željno iščekuje jedno od najuzbudljivijih buđenja kako bi se iskreno obradovalo.

Naravno, i mi sami smo ti koji bi trebali nagraditi naše ukućane te im tako pokazati da nam uistinu znači što su prisutni u našim životima.

S obzirom na to da smo trenutno primorani provoditi vrijeme u našim domovima, posežemo za raznim aktivnostima kako bi ispunili vrijeme, opustili se i zabavili.

Jedna od takvih je i igranje društvenih igara s kojima iz prve ruke možemo vidjeti tko je rođeni pobjednik, a kome baš i ne ide izazivanje sreće.

Iako su se kroz povijest mijenjale, njihova popularnost raste iz dana u dan, stoga je ovo odlična prilika da nadopunimo svoju privatnu kolekciju.

Najpoznatija je definitivno ‘Čovječe ne ljuti se’ uz koju je ponekad uistinu teško kontrolirati svoje emocije, ‘Monopoly’ za sve buduće agente nekretninama i bankare, ali i misteriozni ‘Cluedo’ i taktički ‘Rizik’, koje dolaze u ‘Game of thrones’ izdanju.

Tu su i klasični primjerci poput logike i pogodi tko, kao i one idealne za dječju razbibrigu i zabavu koja će potrajati do dugo u noć

U nastavku donosimo galeriju fotografija s odabranih 10 favorita koje smo pronašli po sniženim cijenama na web shopu eKupi.