Zabava

10 cool načina za proslavu novogodišnje noći bez masovne zabave

Krešimir Šustić 22. prosinca 2021.

Malo ćemo drugačije dočekati Novu, no svejedno smo se odlučili dobro zabaviti

Za mnoge ljude Silvestrovo je sinonim za najveću godišnju zabavu, kojom se opraštamo od stare i veličanstveno ulazimo u Novu godinu.

Tu posebnu večer u kojoj se svi dotjeramo i partijamo do ranog jutra, morat ćemo prilagoditi trenutnoj situaciji i u nešto laganijem tonu krenuti u nove pobjede koje nas očekuju.

Ipak, to što godinu ne možemo završiti onako kako smo na to navikli, ne znači da je moramo završiti plačući u miru i tišini.

U osnovi smo imali cijelu godinu za pripremiti se, što nas je dovelo do toga da upotrijebimo naše novootkrivene, socijalno distancirane i sigurne vještine organiziranja zabava.

Još uvijek postoji puno načina za ispraćaj turbulentne 2020. godine od kojih najbolje donosimo u nastavku.

Napravite bar u svom domu

Pretvorite salon u ugodan seoski pub, kuhinju u otmjeni bar, a spavaću sobu u plesni klub i krećite se po kući dok čekate da nova godina pokuca na vrata.

U svaku bi sobu mogli postaviti specijalitet poput fensi koktela ili craft piva i u ritmu dobre muzike poželjeti dobrodošlicu 2021.-oj.

Priuštite si i poslužite finu hranu

Proslava novogodišnje noći zahtijeva stol bogat mnoštvom izvrsnih specijaliteta kojima malo tko može odoljeti.

Zaokružite svoju večeru luksuznim degustacijskim menijem koji se sastoji od niza jela koja biste mogli poslužiti tijekom noći, prije nego što završite s dekadentnim desertom ili pićem nešto prije ponoći.

Opskrbite se epskim rekvizitima za ponoć

Party popperi, baloni, topovi za zabavu, kape, šampanjac, torta i dobra glazba su samo neki od must-have stvarčica koje treba imati svaka dobra zabava.

Unesite metaforični vatromet zasipajući svoj dom svjetlucavim konfetama i pobrinite se da nova godina započne u pozitivnom okruženju.

Uživajte u virtualnom koncertu uživo

Nakon devet mjeseci društvenog distanciranja i nemogućnosti prisustvovanja koncertima omiljenih glazbenika, vrijeme je da dobru atmosferu osiguramo uz pomoć virtualnog svijeta.

Klasični novogodišnji koncerti emitirat će se diljem svijeta na popularnim platformama današnjice i samim time nam omogućiti beskrajno uživanje.

Dostavite New Year poklon najbližima

Možda nećete moći okupiti sve u istoj sobi, ali tamo možete biti duhom, stoga napunite košaru minijaturnim pićima, zalogajima za zabavu, grickalicama i lijekom protiv mamurluka.

Na taj način ćete u domove onih s kojima ne možete biti na velikoj večeri dostaviti zabavu kako biste osigurali da svi još uvijek mogu uživati ​​u slavlju.

Organizirajte veliko odbrojavanje na video pozivu

Iako virtualne zabave možda nisu onakve kakve ste očekivali da će se biti, trenutno su najbolji način za dijeljenje proslava uz istovremeno osiguravanje da svi uključeni ostanu na sigurnom.

Dobra stvar je što možete uključiti ljude iz daleka te zajedno s ostalim sudionicima zaplesati na istu pjesmu i pripremiti boce šampanjca koje će se otvoriti kad sat otkuca ponoć.

Sudjelujte u virtualnom ispijanju koktela

Odbacite dosadne stare boce vina i eksperimentirajte s nekim novim kreacijama od omiljenih alkoholnih pića.

Odaberite koktele koktele koje ćete pripremati, pozovite ekipu na video poziv i nazdravite prije nego sat otkuca ponoć.

Napravite vremensku kapsulu

Možda nam se trenutno ne bi dalo razmišljati o prošloj godini, ali s vremenom bi moglo biti zanimljivo osvrnuti se i prisjetiti se svih stvari zbog kojih je 2020. bila tako jedinstvena.

Stvaranje vremenske kapsule koja će se otvoriti u budućnosti omogućit će vam da razmislite o tome kakav je život bio i da u budućnosti prepoznate koliko su stvari od tada postale bolje.

Napravite vlastito kino za filmsku večer

Potražite jeftini projektor, napravite udobna sjedala i osvjetljenje oko televizora kako biste stvorili osjećaj koji možemo doživjeti u kinu.

Opskrbite se kokicama, nachosima, gaziranim pićima i svime ostalim što kino nudi, a večer provedite s omiljenim glumcima.

Napravite countdown vrećice koje ćete otvarati svaki sat

Proslavite posljednje sate 2020. godine s malim poslasticama i poklonima odvojenim u niz vrećica, svaka s oznakom različitog sata.

Sami preuzmite kontrolu nad sadržajem ili dodijelite svima u svom domaćinstvu različito radno vrijeme za pripremu, što znači da će svatko dobiti po nekoliko iznenađenja kada se svi ostali sate zavrte.