FOTO by Zara Home / H&M Home

Kids

10 cool ideja za čizmicu koja će dječicu posebno obradovati na Svetog Nikolu

Krešimir Šustić 27. studenoga 2020.

Samo najbolje za naše najmlađe članove obitelji

Još nas samo nekoliko dana dijeli do početka najuzbudljivijeg mjeseca u godini, koji će biti popraćen brojnim događanjima, svečanostima i najdražim blagdanom.

Iduće nedjelje, točnije 6. prosinca, tradicionalno obilježavamo dan sv. Nikole, koji prema legendi ostavlja poklone za svako dobro dijete u prethodno očišćenoj čizmici.

Znamo da je to jedan od najdražih dana našim najmlađima, koji se ujutro probude i trkom jure prema prozoru kako bi vidjeli što im je zaštitnik djece ostavio.

S obzirom na to da nisu svjesni činjenice da smo mi ti koji pažljivo odabiru sve ono što s naveli u pismu, potrebno je dobro razmisliti što bi ih točno moglo razveseliti.

Tim povodom, prekopali smo ponudu brendova koji nude razne zanimljive igračke, te odabrali nekoliko primjeraka koje bismo i mi odrasli rado posjedovali.

Najviše su nas se dojmili plišanci, koje često smatraju najboljim prijateljima, a bez njih ne izlaze iz kuće, ne idu spavati ili na put.

Tu je i lutka Elsa za sve princeze zaljubljene u klasik Frozen, komplet autića koje možemo vidjeti na londonskim ulicama, kao i mini životinjice koje će im razviti osjećaj za brigu.

Anketa

Osjećate li se depresivno na današnji najdepresivniji dan u godini?

20 glasova
22 glasova

U nastavku donosimo galeriju fotografija s favoritima koje smo pronašli na Zara Home, Next, Sinsay i H&M Home web shopu, te se nadamo kako će vaši mališani uživati igrajući se.