FOTO by CCC

Moda

10 CCC torbica u lila boji uvertira su u proljetne dane!

Viktoria Mikulić 07. veljače 2023.

Jedna ljepša od druge, ove će se crossbody torbice s lakoćom uklopiti uz naše spring lookove…

Nijedan outfit nije u potpunosti kompletan bez jednog modnog dodatka – torbe. Ako ovo depresivno vrijeme želite olakšati potragom za novom torbom koja će biti vaša omiljena modna suputnica u toplijim mjesecima, evo jedne boje koja ni ovog proljeća neće izaći iz mode – lila nijansa.

Nježni ton ljubičaste jedan je od primarnih u proljetnim danima i uvijek mu se rado vraćamo, jer se s lakoćom uklapa uz sve druge boje. S jedne strane neutralna baš poput nude nijansi, s druge strane efektna jer ima to nešto nježno i upečatljivo u sebi, lila boja pun je pogodak kada su modni dodaci u pitanju.

Unutar novog CCC asortimana pronašli smo mnoštvo torbica u ovoj popularnoj boji, među kojima smo izdvojili 10 favorita koje bismo s radošću nosili u narednim mjesecima. Fokusirali smo se na mini modele koji vas neće opterećivati u nijednom trenutku, a istodobno će vam unutar istih stati sve one esencijalne stvarčice.

U nastavku pogledate galeriju CCC lila torbica koje možete nositi preko ramena ili u ruci te njihove cijene:

Ovaj elegantan proljetni accessories ne samo da će osvježiti vašu garderobu, već će vam omogućiti da odjevne kombinacije nosite sa stilom i dati onaj završni dodir svakom looku.