FOTO by CCC

Moda

10 CCC bijelih sandala za vjenčanje već od 19,99 eura!

Viktoria Mikulić 04. svibnja 2023.

Izdvojili smo za svakoga ponešto…

Odluke, odluke! Planiranje vjenčanja zahtijeva donošenje brojnih odluka, od kojih su neke ključne, a neke sporedne. Odabir vjenčanice jedan je od primarnih zadataka, kao i potraga za savršenom svadbenom dvoranom, muzikom, a tu su onda i neke sporedne poput dekoracija, odabira svadbene torte, pozivnica i slično.

Ako ste već osigurali svoju vjenčanicu iz snova, došlo je vrijeme da donesete odluku o svojim vjenčanim cipelama.

Bez obzira organizirate li intimno vjenčanje u dvorištu, šik ceremoniju kod matičara ili crkveno vjenčanje, istražili smo predivne vjenčane cipele koje će se uklopiti uz moderna i boho vjenčanja, vintage i rustikalna. Drugim riječima, ovi su modeli rezervirani za svaki vjenčani stil, mjesto i budžet.

Planirate vjenčanje i u potrazi ste za savršenim cipelama?

Modna kuća CCC ima širok asortiman bijelih cipela koje zrače elegancijom, a mi smo izdvojili 10 modela koji će lijepo izgledati uz vjenčanice koje prate liniju tijela, kao i krinoline.

Iako najviše primjeraka dolazi s potpeticom jer se gotovo svaka mladenka osjeća samopouzdanije s visokim petama, pronašli smo još dva preslatka modela u nešto ležernijem izdanju. Tu su romantične wedgesice na vezanje čija puna peta pruža stabilnost na plesnom podiju kroz čitavu noć, kao i niske sandale s perjem u koje se možete preodjenuti u ponoć.

Koje god odabrali, CCC sandale imaju sve što priželjkujete. Od zavodljivih krasotica na remenčiće i detaljima poput svijeća, do klasičnih blok peta, sigurni smo da će vam jedne priraste srcu:

Njihove cijene kreću se već od 19.99 eura, a pronaći ih možete na LINKU!