FOTO by Instagram @margaritahopephotography / Dune London / Mango

Moda

10 bridal cipela za sve koji uskoro planiraju uploviti u bračnu luku!

Viktoria Mikulić 02. kolovoza 2021.

Jeste li već pronašle svoje cipele iz snova u kojima ćete izreći sudbonosno DA?

 Ova godina, ovaj mjesec, ovaj dan…možete li vjerovati da će uskoro doći ono o čemu ste sanjale čitavog svog života? Vjerojatno ne već ste u nekom svom filmu popraćenom organizacijom i planiranjem svega do najsitnijih detalja.

Jedino što nam je žao u tome svemu je činjenica da ti sati prebrzo prođu i najradije bismo zaustavili vrijeme kako bi potrajalo barem malo duže. No u tome i jest sva čar, jer sve što je najljepše, sve ono što nas ostavlja bez daha, to najčešće kratko traje.

No uspomene na taj dan potrajat će zauvijek, a to i jest ono najbitnije. Pronaći pravu osobu, nekoga tko će vas voljeti i poštivati sve dane života svoga, eh to je ono što se računa.

No nećemo dramatizirati već se posvetiti onome što čemu smo i posvetili ovaj članak. Najpotrebnija stvar za vjenčanje je dakako vjenčanica, no ovog puta fokusirali smo se ne nešto drugo. Još jedan odjevni predmet plijeni jednaku pažnju, a to su cipele.

Ekstravagantne, klasične, s cirkonima, mašnama, cvijećem ili bez ikakvih naglašenih detalja…koje god preferirali, mi smo izdvojili za svakoga ponešto.

Ovisno o tome kakvog je stila vaša vjenčanica, prema tome biste trebale odabrati cipele. Salonke, sandale na blok petu ili niske balerinke, ponuda high street brendova zaista je raznovrsna. Ako ste umjesto bijele više raspoloženi za bež nijansu, pronašli smo jedan zanosan nude model. Mi smo škicnuli Mango, Zaru, Next, britannski brend Dune ne bismo li izdvojili 10 najelegantnijih cipela za vaše vjenčanje:

Uz ovu profinjenu obuću, plesni podij će gorjeti cijelu noć, a vi ćete, kao što to i priliči, zaista biti glavna zvijezda…