Modni dodaci

10 bočica za vodu s najslađim Disney likovima!

Viktoria Mikulić 28. listopada 2019.

Motivi Mickey i Minnie Mousea krase modele koji su ovog ljeta totalni must-have, a za koje vjerujemo da će vas potaknuti na što veći unos tekućine!

Ovih su dana sparine zavladale gradom, a da su temperature dosegle ‘opasan’ nivo, najviše možemo primijetiti u onom trenutku kada iz klimatiziranog prostora ušetamo u paklene vrućine. Bili mlađi ili stariji, svakako treba pripaziti u takvim uvjetima te uvijek uz sebe imati dovoljno tekućine, a pod time mislimo hladne vode.

Kamo god pošli, nemojte zaboraviti da je dnevno potrebno unijeti najmanje 2-3 litre vode kako ne bi došlo do dehidracije. Ako niste navikli svuda sa sobom nositi bočicu vode, sada bi se mogli predomisliti.

Mi smo pronašli 10 bočica za vodu s motivima kultnih Disney likova – Mickey i Minnie Mouse. Vjerujemo da će vas ovo dvoje šarmera potaknuti da vodu pijete češće nego inače, a uz to ove će bočice biti savršen modni dodatak tijekom vrućih ljetnih dana. I dok smo neke pronašli na Amazonu, druge bočice izvorno dolaze sa službene Disney stranice.

Mickey i Minnie odavno su prestali biti samo omiljeni dječji likovi te su ove bočice itekako namijenjene za odraslu populaciju, stoga navalite jer su neki modeli trenutno na popustu:

Amazon EUR 9.13 / Amazon EUR 11.87 

Disney £10.00 / Amazon EUR 13.24 

Amazon EUR 11.48 / Amazon EUR 14.16 

Disney£4.00 / Amazon EUR 14.98 

Amazon EUR 13.18 / Amazon EUR 15.92 

 

#b-day IGRA DARIVANJA

Povodom 3. ročkasa jednu sretnicu nagradit ćemo s dvije preslatke Minnie bočice. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica dvije preslatke Minnie bočice je Anita Murar (Instagram: anita_murar). Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.