FOTO by Birkenstock

Moda

10 Birkenstock natikača u kojima imate osjećaj da hodate po oblacima

Mia Vodopija 16. lipnja 2021.

Izdvojili smo 10 Birkenstock natikača u kojima možete uživati znajući da su vam stopala u anatomski ispravnoj i kvalitetnoj obući

Svakog nas ljeta iznova nešto mami da na godišnji odmor ponesemo mnogo pari obuće, od visokih do ravnih sandala, zatim espadrilla, natikača, tenisica, a na kraju najčešće nosimo jedan ili dva para.

Je li nas ova godina učinila mudrijima, ne znamo, no mi smo se konačno odlučili opametiti i ovog puta na ljetovanje ponijeti maksimalno tri do četiri para obuće.

Jedne za plažu u kojima ćemo neometano gaziti po kamenčićima, jedne za popodnevne kave ili duge šetnje, jedne za večernja druženja i jedne za odlazak u restorane.

Ako niste fanovi brze mode i velike ponude high street brendova te ako želite nešto što ćete imati nekoliko sezona, vjerojatno ste fanovi Birkenstock brenda.

Birkenstock je jedan od najpopularnijih brendova obuće, čija tajna leži u tradiciji i udobnosti koji ovaj brend pruža u svakom svom modelu.

Birkenstock je brend koji se bazira na izradi kvalitetnih primjeraka obuće u kojima se naša stopala osjećaju kao da koračaju po oblacima. Posebne su po tome što im je potplat napravljen od laganog plutenog materijala koji zbog profiliranog uloška težinu tijela raspoređuje ravnomjerno.

Mi smo danas za vas izdvojili 10 Birkenstock natikača u kojima možete uživati znajući da su vam stopala u anatomski ispravnoj i kvalitetnoj obući.

Ove ljepotice možete naručiti s ove stranice!