FOTO by Zara

Odjeća

10 bijelih haljina s potpisom Zare koje ćemo ovog ljeta ponosno nositi!

Una Lora Banjac 13. lipnja 2024.

Izdvojili smo najljepše modele po svačijem guštu!

Ljeto i bijele haljine savršen su spoj, to već znaju i ptice na grani. Svake godine brendovi se trude lansirati što posebnije modele ne bi li baš njihov primjerak završio u našem ormaru, a potom i na užurbanim gradskim ili pitoresknim otočnim ulicama.

29.95 EUR

Bilo da se radi o slip modelu, široj haljini, kraćoj i duljoj verziji ili onoj satenskoj – haljina je jednostavna odjevna kombinacija, naročito za tople dane kada želimo biti što ležerniji i opušteniji te pustiti kožu da diše dok uživamo u suncu.

35.95 EUR

Bijela je tako klasična i elegantna boja za nošenje, drugim riječima – ona je s kojom ne možete pogriješiti, osim ako je nosite na nečije vjenčanje.

35.95 EUR

High street brendovi već lagano nadopunjuju asortiman bijelim haljinama, a jedan od njih lansirao je pravu kolekciju bijelih krasotica.

29.95 EUR

Bez obzira tražite li profinjenu haljinu koja će vam pružiti onaj wow efekt na važnim svečanostima, u potrazi ste za ležernom dnevnom haljinom, težite za bijelom haljinom koja svojim dizajnom asocira na pravu romantiku ili pak tražite seksi modele za party sezonu na rooftopovima u nadolazećim mjesecima? Ne tražite dalje jer Zara ima za svakoga ponešto.

29.95 EUR
29.95 EUR
22.95 EUR
35.95 EUR
29.95 EUR
35.95 EUR

Ako su i vama ove prekrasne haljine zapele za oko, svakako ih čekirajte u najbližoj Zara trgovini ili ih naručite preko Zara službene stranice.