FOTO by Mango

Moda

10 bijelih haljina iz Manga koje će obilježiti ljeto!

Viktoria Mikulić 01. srpnja 2022.

Od minimalističkih modela do bijelih haljina sa šljokicama, vezom i slično…

Ako bismo neku boju mogli povezati s ljetom, to bi onda definitivno bila bijela. Naravno, plava je također aktualna u ovom najbezbrižnijem godišnjem dobu, no bijela izgleda najatraktivnije.

Iako izgleda nježno, bijela je za razliku od nude nijansi itekako upečatljiva, posebice kreč bijela varijanta. Ako je potom spojimo s nekim pastelnim nijansama ili pak neonskim bojama, što više će dobiti na značenju.

Ljeto je rezervirano za haljine i ne krijemo kako su upravo one naš najdraži odjevni predmet od jutarnje kave pa sve do večernjeg izlaska. Koliko je lakše odijevanje ljeti nego zimi, dovoljno je nekoliko sekundi da navučemo na sebe komad odjeće u kojem ćemo blistati tijekom čitavog dana, a haljine u tome igraju glavnu ulogu.

MANGO BIJELE HALJINE – NJEŽNE, A ISTODOBNO UPEČATLJIVE

High street brend Mango uvijek je u skladu s najnovijim modnim trendovima, stoga ne iznenađuje njihova nova kolekcija haljina u bijeloj boji.

Mi smo izdvojili 10 modela koji će obilježiti ovo ljeto, ali i koje ćete moći nositi nekoliko sezona.

Od klasičnog pletiva do modela s puf rukavima, šljokicama i vezom, svaka fashionistica na policama Manga mogla bi pronaći svog favorita. Mi bismo ih najradije kombinirali uz visoke potpetice u zelenoj ili boji fuksije, kao i uz neku efektnu torbicu mini izdanja.

U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama i nadamo se da će vam barem jedna prirasti srcu:

Sve modele možete pronaći na Mango web trgovini!