FOTO by Chanel / Deborah / Zoya

Ljepota

10 bezvremenskih boja za manikuru

Krešimir Šustić 06. svibnja 2020.

Nijanse koje su uvijek aktualne u beauty svijetu!

Manikura je puno više od šarenih vrhova prstiju, ona je sredstvo samoizražavanja, brige o sebi i radosti. Odabir nijanse među širokim spektrom opcija s kojima se susrećete u vašem lokalnom salonu za nokte ili prodavaonici kozmetike može se pokazati kao lak podvig.

Uostalom, mogli biste se suočiti sa zidom ispunjenim ne samo stotinama nijansi, već i mnogim opcijama završne obrade, poput bogatih krema, sjajnih sjaja i mat materijala.

Daisy nails – našu sljedeću manikuru obasut će tratinčice!

Sjetite se, sve se svodi na vaše osobne preferencije u tom trenutku i ono što mislite da će vas učiniti najsretnijim kad sljedećih dana promatrate svoje nokte.

Ako još uvijek niste sigurni s kojom nijansom pokušati obojati sljedeće nokte i tražite inspiraciju odakle započeti, sastavili smo vodič s 10 najboljih boja lakova za nokte svih vremena.

Iridescentna

Magične dugine boje, prelijevaju se na vašim noktima i to izgleda totalno bombastično. Blage nijanse gotovo da su i neprimjetne, a svakim izlaskom iz kuće dnevna svjetlost će usmjeriti pažnju na vaše nokte.

$10

Fuchsia

Kričava i upadljiva nijansa koja se dobiva miješanjem ljubičaste i ružičaste boje, apsolutni je živopisni hit na noktima. Stvorena je za šarene modne kombinacije, a iz nje trešti glasna muzika i zabava.

$9

Baby plava

Baby blue nijansa plave boje pravi je primjer kako nokti mogu biti ukrašeni nježnim tonovima jedne od najljepših boja. Iako se smatra hladnom bojom, ova nijansa pokazuje nam koliko može biti topla.

$20

Bijela

Živa boja koja je uvijek aktualna jer se bez problema uklapa u svaki look, neovisno o godišnjem dobu. Zrači čistoćom, a djeluje uredno i predstavlja nove početke.

$10.50

Nude

Boja koja odgovara većini prilika, a aktualna je svake sezone na najvećim svjetskim modnim pistama. Lako se kombinira s drugim nijansama i omiljen je izbor mnogih trendseterica.

$8.99

Crvena

Najpoznatija i najrasprostranjenija boja u beauty industriji koja vlada već dugi niz desetljeća. Simbolizira energiju i strast, a prava je prilika ukoliko tražite nešto ženstveno.

$28

Indigo plava

Još jedna nijansa u nizu mora plave boje koja ostavlja bez daha i upada svakome u oči. Djeluje bogato i plemenito, a svojim tonovima će vas definitivno očarati.

$10.50

Boja bijelog zlata

Nijansom između srebra i zlata stvara se manikura koja je istovremeno elegantna i tajanstvena. Savršeni metalik tonovi izgledaju sjajno na svakom obliku noktiju, dužini i tonu kože.

$30

Vampy smeđa

Tamna, gotovo crna nijansa smeđe boje dodaje element misterije vašoj manikuri. Lako se stapa s raznim tonovima drugih boja, a iako je mračna djeluje toplo.

$9

Tamno ljubičasta

U mnogim situacijama zamjenjuje crnu boju zbog tamnih tonova, a iako djeluje mračno, osvjetljuje svaku modnu kombinaciju.

$10.50