Moda

10 ASOS tenisica u kojima ćemo provesti jesen!

Mia Vodopija 14. rujna 2021.

Stylish tenisice će podići svaki outfit na novu razinu!

Kada bismo vas pitali koji model obuće smatrate najudobnijim, malo tko bi rekao cipele ili gležnjače s visokom potpeticom. Visoke potpetice nisu samo neudobne, već i nisu baš zdrave za kosti stopala i kralježnicu.

 €77.55

Model obuće koji bi većina proglasila najviše udobnim bi definitivno bile tenisice. Tenisice su savršene jer pristaju uz sve.

€94.99

Bilo da nosite svečane ili casual hlače, svijetle ili tamne traperice, tajice, duže ili kraće suknje ili pak haljine, tenisice mogu biti dobar izbor.

€29.99

Iako su od trenutka kada su prešle granice sportskog svijeta i postale dio ulične mode uživale u velikoj popularnosti, tenisice su unazad nekoliko godina doživjele pravu malu revoluciju.

€94.99
€80.00

Tenisice više nisu bile rezervirane samo za trčanje, vježbanje i teretanu, oh ne…odjednom smo ih viđali posvuda.

€180.00
€103.99

Univerzalna popularnost tenisica nastavlja se i u 2021. godini. Mi vam danas donosimo ponudu s ASOS-a koja nas je zadivila i očarala.

€14.99

Baš kao svaki novi početak, početak nove sezone u modnom je svijetu i našim ormarima označio vrijeme za promjenu i transformaciju. Uz uzbudljive modne trendove, ova jesen u naše će garderobe i svakodnevne kombinacije vratiti i omiljene modne klasike i basic modele na koje uvijek možemo računati.

€124.99

To su modeli tenisica koji jednako dobro izgledaju u gotovo svakoj kombinaciji. Klasični baloner ili sako uz ležerni model traperica i jednostavan T-shirt s printom te vaše nove tenisice.

€103.99

Garantiramo vam da ćete time utjeloviti IT girl look.