FOTO by Asos

Moda

10 ASOS midi haljina koje ćemo nositi ovo ljeto

Mia Vodopija 17. lipnja 2021.

Asos ljepotice dolaze u nizu različitih dužina, od mini preko midi pa do maxi.

Ako je suditi prema novoj ASOS ljetnoj ponudi, haljine koje ćemo nositi su ženstvene, živahne i romantične! Ovaj trend ćete naći u vidu lepršavih i romantičnih komada. Dolaze u nizu različitih dužina, od mini preko midi pa do maxi.

18 funti

Nakon 12 mjeseci nošenja trenirki i tajica, ideja da odjenete bilo koju haljinu (osim omiljenih spavaćica) možda će vam biti posljednja stvar na umu.

62 funte

I dok su društvena okupljanja i dalje relativno ograničena, uvjereni smo da izbor, da nosite i najjednostavnije haljine, nekima može biti velika stvar za koju treba imati hrabrost.

32 funte

Sada, kad temperature napokon rastu, možda je vrijeme da se iz naših dobro iznošenih trenirki preobučemo u nešto svježe za ljeto.

135 funti

Puno je mogućnosti za nošenje ove sezone – uključujući klasičnu košulju i kratke jeans hlače – ali ništa se ne čini tako provjereno, kao udobna lagana midi haljina.

90 funti

Doslovno ju odjenete za 5 sekundi.

42 funte

Zahvaljujući bezvremenskom stilu i jednostavnosti, ide uz gotovo sve u vašem ormaru. A ovih dana, kada se odijevanje više čini kao zabavna aktivnost nego kao ‘posao’, to nam zvuči kao dobitna kombinacija.

26 funti

Elegantne i lagane, u njima se možete osjećati seksepilno i zavodnički. Midi haljina izuzetno dobro pristaje slojevima i lako bismo je mogle odjenuti ispod veste ili preko majice.

32 funte

Dok nam dani postaju sve topliji i sparniji, ponosno nosite vaše midi haljine uz ravne ili visoke sandale, cipele s potpeticom, cipele s blok petom, s decentnim i suptilnim nakitom te ih parirajte s manjom torbom.

30 funti

Midi haljine su dobra svakodnevna, ali i večernja opcija.

22 funte

Nadamo se da su vas inspirirali naši izbori, koje ćemo definitivno nositi ove tople sezone.