FOTO by ASOS

Moda

10 ASOS haljina dugih rukava u kojima ćete zablistati na jesenskim svečanostima!

Antonija Andabak 07. rujna 2020.

Odabrali smo haljine u svim ključnim bojama i to midi kroja, kako bi njihova senzualnost došla do izražaja!

Razne svečanosti u ovo se vrijeme i dalje održavaju ali u skromnijem broju uzvanika no što je prvotno zamišljeno. Upravo iz tog razloga mnogi uzvanici nemaju veliku potrebu pojavljivati se u svojem najsvečanijem izdanju, već se orijentiraju prema jednostavnijim odjevnim rješenjima.

Jedno od najboljih rješenja za gore spomenuti modni izazov, nalazi se na ASOS web stranici koji nas (a sigurni smo ni vas) nikad nije iznevjerio kada je riječ o haljinama kakve smo zamislili.

Esencijalni komadi dolaze iz Mohita u obliku kožnjaka u beige i crnoj boji!

Ovoga puta, ideja je bila predstaviti haljine koje će se lako uklopiti u nadolazeće jesenske svečanosti i doista, one izabrane, divne su u svojoj midi dužini i to po jedna u basic boji kako bi još više došle do izražaja. Tako se tu našla jednostavna crna lađa izreza, sexy crvena kimono kroja i pencil maslinasto zelena, bogate teksture.

Gore spomenute samo su neke od bogate ponude, što krojevima što bojama, na ASOS stranici i našoj galeriji, a ovih deset izabranih haljina, pristajat će odlično svakoj dami koja voli profinjene komade za suptilno isticanje ženskih aduta nadolazećih evenata.

Ove se jeseni nose Esprit wedgesice burgundy nijanse!

Cijene haljina kreću se od oko 300 kn na više, ovisno o ekskluzivnosti high street brenda iz čije ponude je izdvojena haljina. Za taj ili malo veći iznos, budite sigurni da ćete imati komad koji se isplati kupiti pošto ćete ga iskoristiti i za druge svečanosti i osvježiti sa zanimljivim accessoriese-om, nakitom i frizurom!

Pogledajte što smo pripremili za vas!