FOTO by Instagram @aldo_shoes

Moda

10 Aldo jesenskih torbi i ruksaka u zemljanim tonovima!

Mia Vodopija 27. kolovoza 2021.

Pravo je vrijeme da se počastite novim modnim dodatkom!

Ljetne temperature i vrućine su već iza nas, što nas motivira da razmišljamo o jesenskoj modi, odjeći, obući i modnim dodacima.

Svake nove sezone modni noviteti izgledaju bolje no ikada, a pravi dokaz toga su i nove kolekcije omiljenih high street brendova koje se već trudimo ‘uloviti’!

S obzirom na to da je naš stil odraz nas samih, odjeća, obuća i modni dodaci koje nosimo su zapravo ekstenzija naše kreativnosti.

U slučaju da se ne biste opisali kao jako stylish osobu, nemate razloga za brigu. Možete se lako inspirirati surfajući netom, hodajući gradom i promatrajući ljude oko vas.

Vaš stil možete dovesti na novu višu razinu inkorporiranjem raznih dodataka u obliku marama (monokromatskih, šarenih, s velikim i “glasnim” printovima ili sa suptilnim printom), nakita (decentni manji komadi ili “kostimski” zlatni/šareni), remenja (debeli ili tanki remen, klasični smeđi ili s printom) i naravno torbi i ruksaka.

Kaže se da žene vole skupljati cipele, ali mi mislimo da jednako vole i torbe. Male, velike, od platna, od prave ili umjetne kože, mat ili sjajne, klasičnih zemljanih tonova ili onih neonskih, torbe, baš kao i ruksaci, tu su da nam uljepšaju dan i poprave raspoloženje.

Poznati kanadski brend Aldo nas je oduševio svojim novitetima, kao i dozom kreativnosti, stoga zgrabite jednu torbu ili ruksak s kojima ćete lakše dočekati ovu hladniju sezonu.

Upravo zato smo izdvojili deset torbi i ruksaka zemljanih tonova koje možete vidjeti u galeriji ispod:

Na kraju, bitno je napomenuti da je jedan od ljepših komplimenata kad ljudi primijete da imate sjajan stil. Iako se moda brzo mijenja, pravi stil uvijek odolijeva promjenama i izazovima vremena.