FOTO by adidas.com/us

Moda

10 adidas haljina bez kojih ne odlazimo na godišnji odmor!

Viktoria Mikulić 29. lipnja 2022.

Ugodne za nošenje, kvalitetne i stylish – adidas haljinama uvijek se rado vraćamo!

Nismo se ni snašli, a ljeto je stiglo u punom zamahu. Još uvijek nismo spremni za ove visoke temperature, posebice jer nam godišnji odmor nije ni na vidiku.

O da, mi koji ljetujemo u kolovozu moramo se itekako potruditi izdržati većinu ljeta u uredima, no isplati se jer šećer koji na kraju dobijemo uistinu je neprocjenjiv. Lijepo je maštati i željno iščekivati te na kalendaru križati dane do trenutka odlaska na Jadransku obalu.

Kako bismo lakše izdržali svakodnevicu, bacili smo se u potragu za udobnim i chic haljinama koje nas neće opterećivati, a koje ćemo moći kombinirati uz sandale, natikače, japanke, tenisice pa čak i visoke potpetice.

Adidas nas u tom pogledu nikada nije iznevjerio i iako Adilette natikače, mini ruksaci i njihove Superstar tenisice nemaju konkurencije, pripremili su nam zavidnu ponudu ugodnih ljetnih haljina od kojih se nećemo odvajati od jutra do mraka. One su spoj sportskog stila i modnog štiha i upravo ih ta ležerna kombinacija čini dodatno zavodljivima.Od modela bez ili s kratkim rukavima, od mini do midi dužine, od nježnih do upečatljivih boja, svaka fashionistica pronaći će svog favorita. Ako uložite u ovu haljinu, znajte da ćete je uistinu iznositi kroz nekoliko sezona. Predlažemo da ove classy haljine kombinirate uz šiltericu s potpisom adidasa tijekom nesnosnih vrućina.

U nastavku je galerija zajedno s cijenama, a za više detalja posjetite službenu adidas stranicu.