FOTO by River island

Moda

1, 2 ili 3? Koja ljetna bluza je vama najslađa?!

Krešimir Šustić 17. srpnja 2020.

Žuta, lila i bijela boja za dnevna i večernja chic izdanja!

Bluze su klasici koje svi imamo u ormaru i možemo ih izvaditi u bilo koje doba godine jer uvijek ćemo ih moći iskombinirati s dobrim parom traperica ili suknjom.

Bazični su dio outfita po kojem ravnamo ostatak kombinacije, a kada ih odjenemo s njima određujemo smjer u kojem će zablistati naš stajling.

Moderan dizajn noviteta koje pronalazimo u omiljenim trgovinama, prilagođava se najnovijim trendovima, pa su tako ove sezone ispunjene dodacima kao što su mašne, volani, pufasti rukavi i drugo.

Upečatljivi modeli u klasičnim, ali i vibrantnim bojama, definitivno vladaju uličnom modom ove godine, te prilikom spajanja u look, trebamo biti izrazito oprezni da ne pretjeramo s nespojivim donjim dijelom.

Kako bi i ovog ljeta bezvremensku stvarčicu mogli uvrstiti u večernja ili dnevna izdanja, pronašli smo tri efektne ljepotice, koje će nam osim elegancije i chic izgleda, pružiti osjećaj lakoće i opuštenosti.

Lila primjerak s volanima koji podsjećaju na doba baroka, djeluje totalno glamurozno zbog prozirnih puf rukava i mašne koja je smještena na prednjoj strani.

£30

Model u žutoj i bijeloj varijanti hibridnog je dizajna, a krase ga volani koji se nalaze na bočnim stranama, gumbi i mašna na stražnjoj strani bluze.

£36

Kroj ovih bluza zaslušan je da se iz klasičnog poslovnog komada transformiraju u onaj ležeran ili večernji koji u kombinaciji s jednobojnom suknjom ili hlačama izgleda bombastično.

£30