@emroseoconnor

F*Kutak

21-godišnjakinja izbačena iz aviona zbog “neprikladnog outfita”

14. ožujka Autor: Engineer

"Ovo je najgore iskustvo u mojem životu" - izjavila je potresena Emily O'Connor

Studentica ekonomije s javnosti odlučila je putem društvenih mreža podijeliti svoje iskustvo za kojeg je navela da joj je bilo najgore u životu. Naime, nakon što je prošla provjeru prtljage i isprava prilikom ulaska u avion pilot joj je rekao da je odjevena “neprikladno” i da bi trebala na sebe staviti još pokoji sloj odjeće.

Djevojka je na sebi imala top koji izgledom podsjeća na grudnjak i ležerne hlače visokog struka, a outfit je toliko uzrujao pilota i cijelo osoblje da su odgodili let dok 21-godišnja O’Connor ne bude prikladno obučena.

TWITTER @emroseoconnor

Da stvar bude gora osoblje je otišlo do kabine s prtljagom kako bi joj donijeli kofer te od nje zahtijevalo da se na licu mjesta presvuče i ne zadržava let. Ona je priupitala putnike da li nekom smeta njen outfit na što su svi šutjeli, dok se nije javila pametna muška glava. Nervoza se osjetila na živcima jednog putnika koji joj je, kako navodi O’Connor, rekao “Prestani se inatiti jadnice! Navuci jeb*** jaknu da možemo krenuti”.

Osoblje nije reagiralo na bezobrazan ispad putnika, već je djevojka otrčala do strica koji je sjedio par redova ispred i posudila njegovu jaknu. Tek tada posada je odlučila da mogu krenuti. Djevojka je cijelo iskustvo podijelila na internetu, stvar je postala viralna i većina ljudi stala je na njezinu stranu.

Posramljeni nemilim događajem uprava je brzo reagirala te se u ime pilota, osoblja i cijele zračne luke ispričala što je do toga uopće došlo. Uprava je objasnila da zračna luka ima politiku “primjerenog odijevanja”, ali se ona ne rješava na ovaj način”.

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant