Vivre.hr

Fashion

15 kišobrana koji će nam uljepšati jesenske dane

24. kolovoza Autor: Engineer

Ljeto je pri kraju i treba razmišljati o jesenskom accessoriesu.

Nakon silnih vrućina koje ovih dana vladaju, jedva čekamo uploviti u jesen. Iako obilježava početak tmurnog vremena, ovo godišnje doba posebno je po mnogočemu. Boje u jesen raskošnije su no ikada i svaki list kao da priča neku svoju priču.

Kako ne bi pali u ‘rujansku’ depresiju treba djelovati odmah i na sve moguće načine pripremiti se kako bi jesen dočekali na najveseliji mogući način, stoga vam donosimo predivnu kolekciju kišobrana koji više ne predstavljaju samo nužno sredstvo za zaštitu od kiše, već svojim modernim dizajnom čine neodoljiv modni dodatak.

Od kišobrana s raznim motivima i detaljima poput leptira, nota, mašnice pa sve do specijalnih oblika poput srca i listova, vjerujemo da ćete pronaći omiljen accessories za jesen, I dok su neki rezervirani za zaljubljene parove, drugi će oduševiti sve fashionistice. Nemojte se začuditi ako vas netko zaustavi i umjesto za odjevni predmet ili torbu, upita gdje ste kupili kišobran s kojim ćete nesumnjivo ćete vladati modnim ulicama.

Pogledajte naš odabir 15 božanstvenih kišobrana koji jedva koji bi vas mogli oraspoložiti svaki put kada ih upotrijebite, a koji jedva čekaju pronaći svoju vlasnicu:

Uz ove kišobrane jeseni više neće biti tako sive i tmurne.

Pogledaj ponudu na Vivre web shopu.

Similar Stories

20 velj.

Modni Izričaj

Jeste li osoba koja svaki dan napusti dom s pomno smišljenom kombinacijom ili uzmete prvo što vam padne pod ruku?
20 velj.

Ferrero Rocher

Ovaj desert je nastao kada sam za svoj rođendan trebala pripremiti nešto i za frendicu veganicu.

Latest From Instagram

search
Elegant